Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

BAKIRKÖY BELEDİYESİ İCRAATLARIYLA HEPİMİZİ AĞLATTI

BAKIRKÖY 06.07.2024 - 13:25, Güncelleme: 06.07.2024 - 13:47
 

BAKIRKÖY BELEDİYESİ İCRAATLARIYLA HEPİMİZİ AĞLATTI

Dün, yer utandı, gök utandı, ben utandım, hatta Ağrı’nın Patnos ilçesi belediye başkanı bile dünkü gibi bir sunum yapmaya utanırdı.
Cuma günü yapılan Bakırköy Belediye Meclis toplantısında sayın belediye başkanı ekrandan 92 günlük icraatlarının sunumunu yapacağını söyleyince, nedense gereksiz bir heyecana kapılıp beklemeye başladım. İster istemez acaba hangi proje hayata geçirildi diye merak ediyorum ve ışıklar sönüp sunum başlıyor: Otları biçtik, Çiçekleri suladık, Boya-badana yaptık, Bazı yollara asfalt yama yaptık, Çöp topladık, 23 Nisan’ı kutladık, Baharı neşeyle kutlayıp dans ettik, Patlamış mısır yiyip film izledik, Belediye meclisini üç kez topladık, Altın günü düzenleyip kısır da yedik diyecekti ki, 7 dakika süren gösterim sona erdi. Işıklar yeniden açıldığında Belediye Başkanı, divan katipleri, belediye meclis üyeleri, seyirciler ve basın mensupları mutluluktan ağlıyorlardı… hatta iki meclis üyesi şirin görünmek adına işi abartmış, ağlarken bir de hönkürüp duruyorlardı(!) Değerli okurlar; gelişmişlik endeksinde Türkiye’nin ilk beşine giren Bakırköy’de, belediyenin icraatları maalesef bunlar… Herhalde yarın Bakırköy Belediye başkanı Ayşegül hanım, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yanına rapor vermeye gitse, aralarında geçecek diyalog aşağıdaki gibi olurdu: --- Bugüne kadar Bakırköy’de neler yaptın Ayşegül hanım? --- 92 gün boyunca çok çalıştım Ekrem başkanım --- Eee, ne yaptın? --- Çok güzel şeyler yaptım. --- Mesela ilk hangi projeyi hayata geçirdin? --- Belediye başkanı olunca insanın çok fırsatı oluyor başkanım. --- Üç aydır hiçbir şey yapmadın dimi? --- Soru neydi Ekrem başkanım?   NOT: Dünkü meclisin sonunda AK Partili belediye meclis üyesi Ali Fatinoğlu dilekçe verdiğini ve sonucunu sorduğunda, 'herhalde istifa dilekçesi verdi' diye bir kez daha sevineyim dedim yine yanıldım.
Dün, yer utandı, gök utandı, ben utandım, hatta Ağrı’nın Patnos ilçesi belediye başkanı bile dünkü gibi bir sunum yapmaya utanırdı.

Cuma günü yapılan Bakırköy Belediye Meclis toplantısında sayın belediye başkanı ekrandan 92 günlük icraatlarının sunumunu yapacağını söyleyince, nedense gereksiz bir heyecana kapılıp beklemeye başladım.

İster istemez acaba hangi proje hayata geçirildi diye merak ediyorum ve ışıklar sönüp sunum başlıyor:

Otları biçtik,

Çiçekleri suladık,

Boya-badana yaptık,

Bazı yollara asfalt yama yaptık,

Çöp topladık,

23 Nisan’ı kutladık,

Baharı neşeyle kutlayıp dans ettik,

Patlamış mısır yiyip film izledik,

Belediye meclisini üç kez topladık,

Altın günü düzenleyip kısır da yedik diyecekti ki, 7 dakika süren gösterim sona erdi. Işıklar yeniden açıldığında Belediye Başkanı, divan katipleri, belediye meclis üyeleri, seyirciler ve basın mensupları mutluluktan ağlıyorlardı… hatta iki meclis üyesi şirin görünmek adına işi abartmış, ağlarken bir de hönkürüp duruyorlardı(!)

Değerli okurlar; gelişmişlik endeksinde Türkiye’nin ilk beşine giren Bakırköy’de, belediyenin icraatları maalesef bunlar…

Herhalde yarın Bakırköy Belediye başkanı Ayşegül hanım, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yanına rapor vermeye gitse, aralarında geçecek diyalog aşağıdaki gibi olurdu:

--- Bugüne kadar Bakırköy’de neler yaptın Ayşegül hanım?

--- 92 gün boyunca çok çalıştım Ekrem başkanım

--- Eee, ne yaptın?

--- Çok güzel şeyler yaptım.

--- Mesela ilk hangi projeyi hayata geçirdin?

--- Belediye başkanı olunca insanın çok fırsatı oluyor başkanım.

--- Üç aydır hiçbir şey yapmadın dimi?

--- Soru neydi Ekrem başkanım?

 

NOT: Dünkü meclisin sonunda AK Partili belediye meclis üyesi Ali Fatinoğlu dilekçe verdiğini ve sonucunu sorduğunda, 'herhalde istifa dilekçesi verdi' diye bir kez daha sevineyim dedim yine yanıldım.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Tımarhanemiz Bakırköy
(06.07.2024 16:42 - #433)
Sen bizi güldürdün Allah da seni güldürsün Murat bey , kalp kalp kalp (elle yapılanından)
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.