Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Bakırköy Belediye Başkanı Kim?

BAKIRKÖY 13.07.2024 - 17:14, Güncelleme: 13.07.2024 - 17:30
 

Bakırköy Belediye Başkanı Kim?

Bırakın bir gazeteciyi, insanın insana küfürler, iğrenç hakaretler etmesi asla tasvip edilemez. Eğer iddialar doğruysa, gazeteci Mert’in yanında olacağımızı herkes bilsin.
Büyükçekmece’nin CHP’li belediye başkanı Hasan Akgün ile, Bakırköylü CHP’lilerin de büyük destek verdiği AK Partili Damga Gazetesinin sahibi Mehmet Mert arasında ki büyük kavga devam ediyor.  Damga gazetesi sahibi Mehmet Mert yayınladığı video da CHP’lilere, “Tayyip Erdoğan’a hakaret ediyorsunuz, AK Partiye hakaret ediyorsunuz, siz kimsiniz oğlum” diyerek meydan okudu. İddialara göre olayın asıl nedeninin, gazeteci Mehmet Mert’in gizlice alındığı iddia edilen ses kaydını yayınlaması.  Elbette karşı tarafın izni olmadan gizlice ses kaydı yapılması tek kelimeyle ahlaksızlıktır. Gazeteci  Mert yayınladığı video da, alınan ses kaydından CHP’li belediye başkanı Hasan Akgün’ün haberi olduğunu iddia ediyor ve elbette bizlerde meslektaşımızın bu konuda doğru söylediğine inanıyoruz.  En büyük üzüntümüz ise, Damga gazetesi sahibi Mehmet Mert’in CHP’li belediye başkanı ile kavgasına AK Parti ve cumhurbaşkanı Erdoğan’ı da dahil etme çabasıdır. Provakasyona yol açıcı söylemler, toplumları böler, ayrıştırır. O nedenle çok dikkatli olmak gerekir. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve İstanbul Planlama Ajansı’nın (İPA) ortak çalışmasıyla 2020 yılında yarışmaya açılan Bakırköy Meydanı tasarımları için oylama yapılmış ve toplam 66 bin 613 oyun kullanıldığı yarışmanın galibi 24 bin 782 oyla 12 nunaralı proje olmuştu. Aradan geçen 4 yıl boyunca halen projenin başlatılmamış olması akıllara, ‘Madem proje hayata geçirilmeyecekti, İBB 66 bin 613 kişiyle niye şakşak geçti’ sorusu geliyor. Kim bu ayrıcalıklı sınıftan meclis üyesi? Bakırköy Belediyesinin 4.ncü katında neler oluyor? Kendisine 4.ncü katta özel makam odası yaptıran belediye meclis üyesinin maharetleri ne, kendisi eşbaşkan mı? Diğer 26 belediye meclis üyesi üvey evlat, bu meclis üyesi öz evlat mı? Bu meclis üyesi Bakırköy ve diğer 25 ilçe belediyesinden mi sorumlu? Perşembe gününü bekleyin.
Bırakın bir gazeteciyi, insanın insana küfürler, iğrenç hakaretler etmesi asla tasvip edilemez. Eğer iddialar doğruysa, gazeteci Mert’in yanında olacağımızı herkes bilsin.

Büyükçekmece’nin CHP’li belediye başkanı Hasan Akgün ile, Bakırköylü CHP’lilerin de büyük destek verdiği AK Partili Damga Gazetesinin sahibi Mehmet Mert arasında ki büyük kavga devam ediyor. 

Damga gazetesi sahibi Mehmet Mert yayınladığı video da CHP’lilere, “Tayyip Erdoğan’a hakaret ediyorsunuz, AK Partiye hakaret ediyorsunuz, siz kimsiniz oğlum” diyerek meydan okudu.

İddialara göre olayın asıl nedeninin, gazeteci Mehmet Mert’in gizlice alındığı iddia edilen ses kaydını yayınlaması. 

Elbette karşı tarafın izni olmadan gizlice ses kaydı yapılması tek kelimeyle ahlaksızlıktır. Gazeteci  Mert yayınladığı video da, alınan ses kaydından CHP’li belediye başkanı Hasan Akgün’ün haberi olduğunu iddia ediyor ve elbette bizlerde meslektaşımızın bu konuda doğru söylediğine inanıyoruz. 

En büyük üzüntümüz ise, Damga gazetesi sahibi Mehmet Mert’in CHP’li belediye başkanı ile kavgasına AK Parti ve cumhurbaşkanı Erdoğan’ı da dahil etme çabasıdır.

Provakasyona yol açıcı söylemler, toplumları böler, ayrıştırır. O nedenle çok dikkatli olmak gerekir.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve İstanbul Planlama Ajansı’nın (İPA) ortak çalışmasıyla 2020 yılında yarışmaya açılan Bakırköy Meydanı tasarımları için oylama yapılmış ve toplam 66 bin 613 oyun kullanıldığı yarışmanın galibi 24 bin 782 oyla 12 nunaralı proje olmuştu. Aradan geçen 4 yıl boyunca halen projenin başlatılmamış olması akıllara, ‘Madem proje hayata geçirilmeyecekti, İBB 66 bin 613 kişiyle niye şakşak geçti’ sorusu geliyor.

Kim bu ayrıcalıklı sınıftan meclis üyesi?

Bakırköy Belediyesinin 4.ncü katında neler oluyor? Kendisine 4.ncü katta özel makam odası yaptıran belediye meclis üyesinin maharetleri ne, kendisi eşbaşkan mı?

Diğer 26 belediye meclis üyesi üvey evlat, bu meclis üyesi öz evlat mı?

Bu meclis üyesi Bakırköy ve diğer 25 ilçe belediyesinden mi sorumlu? Perşembe gününü bekleyin.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.