Diriliş Adası: Tehlike ve Gizemle Örülü Heyecan Fırtınası 27 Eylül'de Vizyonda

Aksiyon ve gerilimin zirve yaptığı Diriliş Adası (orijinal adıyla Rebirth Island), 27 Eylül'de sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. İzleyiciyi, gizemli bir adada geçen tehlikeli bir mücadeleye sürükleyecek bu yapım, merak uyandıran senaryosu ve uluslararası oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor.

Film, gizli bir adada biyolojik silah deneyleri sırasında ortaya çıkan ölümcül bir savaş silahını engellemeye çalışan bir CIA ajanı ve esir askerlerin mücadelesini konu alıyor. Gizemli deneylerin ve tehlikeli komploların ortasında geçen bu aksiyon dolu hikâye, izleyenleri koltuklarına kilitleyecek.

Uluslararası Kadro, Güçlü Performanslar Başrollerini Kazak sinemasının önemli isimlerinden Malika Baygubenova, Dulyga Akmolda ve Vlad Bukatkin’in paylaştığı Diriliş Adası, güçlü oyuncu kadrosuyla göz dolduruyor. Her biri farklı geçmişlerden gelen karakterler, zorlu koşullarda hayatta kalma mücadelesi verirken, izleyiciye gerilim dolu anlar yaşatacak.

Aksiyon ve Gerilim Dolu Bir Serüven Silk Road Pictures’ın yapımcılığını üstlendiği film, Türk sinema sektörüne uluslararası bir soluk getiriyor. Yönetmen koltuğunda Aysulu Onaran otururken, yapımcılık görevini ise Adilet Yessimov, Cihan Can ve Nadira Akhonova üstleniyor. Film, sadece hikâyesiyle değil, sinematografisi ve etkileyici görsel efektleriyle de izleyicilerin beğenisini kazanmayı hedefliyor.

Seyirciyi gizemli adanın derinliklerine çekecek ve her anı aksiyon dolu bu film, 27 Eylül'de sinema salonlarında izleyicileri bekliyor. Diriliş Adası ile maceraya hazır olun!

 

DİRİLİŞ ADASI - FİLM KÜNYESİ

Film Adı: Diriliş Adası
Orijinal Adı: Rebirth Island
Yapımcı: Silk Road Pictures
Yönetmen: Aysulu Onaran
Yapımcılar: Adilet Yessimov, Cihan Can, Nadira Akhonova
Oyuncular: Malika Baygubenova, Dulyga Akmolda, Vlad Bukatkin
Süre: 103 dakika
Vizyon Tarihi: 27 Eylül 2024

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı