CHP BAKIRKÖY İLÇE BAŞKANI İKTİDARA İSYAN ETTİ

Beylikdüzü ve Güngören CHP Gençlik Kolu Başkanlarının da katıldığı  ‘BEBEKLERİMİZ İÇİN SESSİZ KALMIYORUZ’ protesto eyleminde ilk sözü alan CHP ilçe başkanı Gizem Başaran Aslan yaptığı konuşmada, Kıymetli Bakırköylüler, Kıymetli Basın emekçilerimiz,
Geçtiğimiz hafta burada katledilen kız kardeşlerimiz için toplandık.
Herhalde daha trajik başka bir şey yaşanmaz dediğiniz her gün ülke de yepyeni bir trajedi ile karşılaşıyoruz.
Sadece para kazanmak için onlarca bebeğin canına bilinçli şekilde kıyılmış bu ülke de..
Bu hadiseyi ifşa eden ters bir şey olduğunu anlayan ve bebeği öldürülen, para için umutları hayalleri çalınan bir anne.
Bu çetenin lideri hasta hastane gezip bu aşağılık planı anlatıyor ve kendisine ekip topluyor.
İddiaya göre Yine bu çetenin lideri  Terör örgütü PKK üyeliğinden 12 yıl hüküm giymiş 2 sene yatıp çıkmış!
Doktorluğuna devam etmiş bu ülkenin masum çocuklarını para uğruna katletmeye devam etmiş.
Topluma yeniden kazandırma davasından yani topluma nurtopu gibi bir psikopat kazandırmışız

YAZIKLAR OLSUN! 

Bu çete lideri vicdansız,  onurlu bir Cumhuriyet Savcısının radarına takıldığını anlayınca savcıyı ölümle tehdit etmiş ancak Savcı yılmamış mücadelesine devam etmiş.
Şimdi herkes şunu konuşuyor, bu kişinin arkası sağlam bunu yatırmazlar 1-2 yıl yatar çıkar.
Bu ülkenin adalet terazisi ap açık şaşmıştır. Vatandaşın iktidara güveni kalmamıştır.
Yaptığım küçük araştırmaya göre, bu doktor ile ilgili 2018 yılından beri çeşitli şikayet sitelerine yapılan yorumlar var.
Biz burda 12 bebek diyoruz ancak durum eminim çok daha vahim.
Bu ülke de  günlük 8 bin lira için bebek öldürülmüş.
Bir konuşma diyaloğu var. ‘Aileye bugün bebek ölmezse 150 fiyat çekicem bugün ölmemesi için her şeyi yapıcam aleme gideriz’ diyor adamlar.

Sözün bittiği yer! 

Kısacası bu ülke de 

Doğuruyorsun hastaneye güven yok, 

Büyütüyorsun sokağa güven yok,

Okutuyorsun okulda güven yok,

Evleniyor orada güven yok,

Kadını, çocuğu, ağacı, hayvanı artık bebeği dahi koruyamayan bu iktidar derhal istifa etmelidir!' Dedi.

Daha sonra söz alan CHP Bakırköy Gençlik Kolu Başkanı Vedat Aydın ise yaptığı açıklama da, ‘Bugün burada, insanlık tarihinin en alçak, en karanlık cinayetlerini işlemiş olan bebek katillerine karşı mücadele etmek maksadıyla bir araya geldik. Üç kuruş para için avuç içi kadar bebeklerin canına kıydı bu katiller, bizler bakmaya bile kıyamazken canice bile bile isteye isteye bebeklerimizin canına kıydılar. ‘söylenecek söz kalmamıştır’ demeyeceğim. ‘Ne söylenir ki böyle bir vahşetin karşısında şaşkınım da demeyeceğim’
Ne yazık ki şaşkın değilim, öfkeliyim. Yozlaşmış,çürümüş bu köhne sistemin sonucu olan güçlü olduğunu düşünen katiller, alçaklar, onursuzlar bilsin ki her birimiz en az sizin kadar cesuruz.  
Asıl en çok şimdi konuşacak asıl en çok şimdi mücadele edeceğiz. Artık kıyamet kopmak üzere değildir, artık kıyamet kopmuştur.
Bir bebeğin öldürülmesiyle, Dünyadaki tüm bebeklerin ve hatta insanların öldürülmesi arasında bir fark yoktur. İnsanlık öldürülmüştür.
Biz insanlığı yeniden dirilteceğiz! Bu karanlık düzeni kuranlar, üç kuruş uğruna masum canları öldürenler bilsinler ki, bu topraklarda adaletin, vicdanın sesi artık daha güçlü çıkacaktır. Ve bizler, her birimizin boğazında düğümlenen bu çığlıklarla onları adalet önüne çıkarmak için sonuna kadar mücadele edeceğiz.
Her defasında ‘ bakın sağlık sistemini nereden nereye getirdik’ diyen iktidar sahiplerine sesleniyorum. Nereden geldiğini biliyoruz da nereye getirdiğinizi ben söyleyeyim: para uğruna bebeklerin öldürüldüğü bir sisteme! Getirdiniz. Sizler tecelli etmeyen, katillerin savcı odasında savcıya parmak sallayarak tehdit etme gücü veren  adalet sisteminizle ; para kazanmak uğruna masum bebeklerin öldürüldüğü sağlık sisteminizle övünedurun.  
Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak kurulan bu karanlık sistemlerinizi yenecek ve yok edeceğiz!
Neredeyse her gün tarifsiz ve bambaşka acılarla bu meydanda bir araya geliyoruz. Öldürülmenin, cinayetlerin, normalleşmediği bir ülke için ve hatta hayatta kalmak için bu devranı döndüreceğiz, başka yolu yok.’ Dedi.