ADALAR DA KİM BU ORGANİZATÖRLER???

Günlerdir, Adalar’da ulaşımın rahatlatılması için getirilen ve tamamen elektrikle çalışan minibüslere karşı eylem var. Faytonlar kaldırılmasın, iyileştirilsin dediğimizde bizleri hayvan düşmanlığıyla suçlayanlar şimdi de elektrikli araçlara karşılar. Yarın bilim daha da gelişip, ışınlanma gerçekleşse, ‘biz Adalar’a turistlerin ışınlanarak gelmesini istemiyoruz’ diyecekler. Halisane olarak eyleme katılanlara elbette sözüm yok, ayrı tutuyorum. Bakmayın siz onların entel-dantel eylemlerine, Homo Neanderthalensis'in son örnekleriler ve gerçek dertleri belli.
Peki Kimdir Bu Eylemin Organizatörleri ve Ne Kadar Samimiler?
Değerli Adalılar, eylemcilerden bazılarının sosyal medya hesaplarına baktığınızda tamamen ikiyüzlü olduklarını, asıl dertlerinin minibüs olmadığını rahatlıkla görebilirsiniz. Yani bu kişilerin samimiyetleri, sadece kendi konfor alanlarıyla sınırlı.

Sırf İstanbul’u istila eden 4 milyonun üzerinde kaçak, sığınmacı sosyal, ekonomik ve kültürel bir bomba olarak toplumsal hayatımızı yok etmek üzereler ama eylemci sol liboşlara göre kaçak-sığınmacıları bu ülkede istememek faşistlik…
Ülkemiz, kaçak-sığınmacılara serbest olsun ama bu sol liboşların ikamet ettiği yerlere girmeleri yasaklansın…
Liboşlara göre ülkemizi istila eden kaçak-sığınmacılara ses çıkarmayacağız-alışacağız ama kendi mahallemize de istemeyeceğiz…
Sözde mülteci dostu sol liboşların elektrikli minibüslere tepki göstermelerinin asıl sebebi ne biliyor musunuz? Adalar’a gelecek olan 3-5 turist yüzünden keyiflerinin bozulacak olması…

Bakmayın siz o sol liboşların çevreci-demokrasi havarisi kesilmelerine… Bunların yaşadıkları sokağa 3 tane sığınmacı koyun hepsi anında Alman Gestapo’larına dönüşürler.

Yok öyle uzaktan kaçak-sığınmacı sevmek sol liboşlar… özellikle etnik faşist olan birkaçınız evinize Suriyeli, Afgan, Pakistanlı kaçak göçmenleri alarak bakacaksınız. Ben de sizin için söylediklerimin tamamını geri alıp üstüne de bir de özür dileyeceğim.

Son sözüm Adalar Belediye Başkanı Ercan Akpolat’a:

Eylül ayından sonra Adalar her zaman ki sessizliğine bürünecek ve yalnızca gerçek Adalılar orada yaşamlarını idame ettirmeye çalışacaklar. Büyükada, Heybeliada, Burgazada ve Kınalıada da yaşayan ve tepe mahallelerde oturanların en büyük sorunları ulaşımdır. Soykırım yalanıyla beslenen, PKK güzellemecisi, yetmez ama evetçi, Türk-Atatürk düşmanı üç-beş yazlıkçının keyfi olsun diye o minibüsleri kaldırarak, sana oy veren her siyasi düşünceden Adalıları mağdur edersen, bunun bedelini seçim sandığında çok ağır ödersin.