Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Abdurrahman Tutdere’den önemli ziyaret

(DHA) - Demirören Haber Ajansı | 21.08.2024 - 12:18, Güncelleme: 21.08.2024 - 12:18
 

Abdurrahman Tutdere’den önemli ziyaret

ULUSAL (PHA) - Ertuğrul DANIŞ-Adıyaman belediye başkanı Abdurrahman Tutdere ünlü oyuncu ve şarkıcıya teşekkür ziyareti.
Türkiye genelinde 12 senede 53 tane Anaokulu açan Milli Eğitim Bakanlığı’na teslim eden ve 11 afet bölgesinde 11 anaokulu projelerini yürüten Gülben Ergen, ilk kez bir belediye başkanından teşekkür aldı. Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, Ergen’i ziyaret ederek projeler için teşekkürlerini iletti. Adıyaman’da ilk Çocuklar Gülsün anaokulunu Gölbaşı’nda açtığını belirten Gülben Ergen. Başkan Abdurrahman Tutdere’ye de yaptığı ziyaretten dolayı teşekkür etti.   Kaynak : PHA
ULUSAL (PHA) - Ertuğrul DANIŞ-Adıyaman belediye başkanı Abdurrahman Tutdere ünlü oyuncu ve şarkıcıya teşekkür ziyareti.

Türkiye genelinde 12 senede 53 tane Anaokulu açan Milli Eğitim Bakanlığı’na teslim eden ve 11 afet bölgesinde 11 anaokulu projelerini yürüten Gülben Ergen, ilk kez bir belediye başkanından teşekkür aldı. Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, Ergen’i ziyaret ederek projeler için teşekkürlerini iletti.

Adıyaman’da ilk Çocuklar Gülsün anaokulunu Gölbaşı’nda açtığını belirten Gülben Ergen. Başkan Abdurrahman Tutdere’ye de yaptığı ziyaretten dolayı teşekkür etti.

 

Kaynak : PHA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.