Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

İBB İSTİSAS KOMİSYONLARINA BAKIRKÖY'DEN KİMLER SEÇİLDİ

BAKIRKÖY 16.04.2024 - 12:36, Güncelleme: 16.04.2024 - 12:41
 

İBB İSTİSAS KOMİSYONLARINA BAKIRKÖY'DEN KİMLER SEÇİLDİ

31 Mart 2024 Yerel Seçimleri’nin ardından, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan ayı toplantılarının ilk birleşimi 15 Nisan 2024 Pazartesi günü saat 14.00’da İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu başkanlığında gerçekleştirildi.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı. İmamoğlu, oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıktı. Oturum, kurtuluş mücadelemizin başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimiz anısına saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.  Toplantıda yapılan oylamalarla Meclis Başkan Vekilleri, Meclis Divan Katip Üyeleri, Meclis Encümen Üyeleri ve Meclis Komisyon Üyeleri de belirlendi. Yapılan gizli oylama ile Meclis 1. Başkan Vekilliği’ne Nuri Arslan, ikinci başkan vekilliğine Gökhan Gümüşdağ seçildi. Meclis Divan Katip Üyeliği’ne ise, 1- Uğur Dağ, 2- Ozan Özçelik, 3- Erdinç Aktaş, 4- Utku Akbulut, 5- Furkan Ak, 6- Cansel Karataş, 7- Esin Güneş Erkonak, 8- Özge Beğenmiş Olca 9- Ezgi Akgül, 10- Rıza Can Özdemir seçildi. Bakırköy Belediye Başkanı Ayşegül Ovalıoğlu’nun da hazır bulunduğu meclis oturumunda, İBB daimi Encümen Üyeliği’ne aynı zamanda İBB meclis üyemiz olan Tuğçe Çalık Karademir, seçildi. HANGİ İHTİSAS KOMİSYONLARINA BAKIRKÖY BELEDİYE MECLİS ÜYELERİMİZ SEÇİLDİ? Aynı zamanda İBB meclis üyesi olan Ali Rıza Akyüz hiçbir komisyonda yer almazken, bir yıl boyunca İBB komisyonlarında görev alacak belediye meclis üyelerimiz ise şunlar oldu: İştirakler Ve Bağlı Kuruluşlar Komisyonuna belediye meclis üyemiz Ertan Yıldız seçildi. Altyapı, Mesken ve Emlak Komisyonuna belediye meclis üyemiz Caner Kılıç seçildi. Sosyal Hizmetler, Bağımlılıkla Mücadele ve Rehabilitasyon Komisyonuna meclis üyemiz Pınar Ünsal seçildi. Akıllı Kent Ve Bilgi Teknolojileri Komisyonuna belediye meclis üyemiz Uygar Elitoğ seçildi.   İBB Encümen üyeliğine ve ihtisas komisyonlarına seçilen Bakırköy Belediye Meclis Üyelerimize yeni görevlerinde başarılar dileriz.
31 Mart 2024 Yerel Seçimleri’nin ardından, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan ayı toplantılarının ilk birleşimi 15 Nisan 2024 Pazartesi günü saat 14.00’da İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu başkanlığında gerçekleştirildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı. İmamoğlu, oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıktı. Oturum, kurtuluş mücadelemizin başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimiz anısına saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. 

Toplantıda yapılan oylamalarla Meclis Başkan Vekilleri, Meclis Divan Katip Üyeleri, Meclis Encümen Üyeleri ve Meclis Komisyon Üyeleri de belirlendi.

Yapılan gizli oylama ile Meclis 1. Başkan Vekilliği’ne Nuri Arslan, ikinci başkan vekilliğine Gökhan Gümüşdağ seçildi.

Meclis Divan Katip Üyeliği’ne ise, 1- Uğur Dağ, 2- Ozan Özçelik, 3- Erdinç Aktaş, 4- Utku Akbulut, 5- Furkan Ak, 6- Cansel Karataş, 7- Esin Güneş Erkonak, 8- Özge Beğenmiş Olca 9- Ezgi Akgül, 10- Rıza Can Özdemir seçildi.

Bakırköy Belediye Başkanı Ayşegül Ovalıoğlu’nun da hazır bulunduğu meclis oturumunda, İBB daimi Encümen Üyeliği’ne aynı zamanda İBB meclis üyemiz olan Tuğçe Çalık Karademir, seçildi.


HANGİ İHTİSAS KOMİSYONLARINA BAKIRKÖY BELEDİYE MECLİS ÜYELERİMİZ SEÇİLDİ?

Aynı zamanda İBB meclis üyesi olan Ali Rıza Akyüz hiçbir komisyonda yer almazken, bir yıl boyunca İBB komisyonlarında görev alacak belediye meclis üyelerimiz ise şunlar oldu:


İştirakler Ve Bağlı Kuruluşlar Komisyonuna belediye meclis üyemiz Ertan Yıldız seçildi.


Altyapı, Mesken ve Emlak Komisyonuna belediye meclis üyemiz Caner Kılıç seçildi.


Sosyal Hizmetler, Bağımlılıkla Mücadele ve Rehabilitasyon Komisyonuna meclis üyemiz Pınar Ünsal seçildi.


Akıllı Kent Ve Bilgi Teknolojileri Komisyonuna belediye meclis üyemiz Uygar Elitoğ seçildi.
 

İBB Encümen üyeliğine ve ihtisas komisyonlarına seçilen Bakırköy Belediye Meclis Üyelerimize yeni görevlerinde başarılar dileriz.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.