Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

SİNDEF’İN BAŞARISI NEREDEN KAYNAKLANIYOR?

GÜNDEM 04.07.2020 - 13:26, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

SİNDEF’İN BAŞARISI NEREDEN KAYNAKLANIYOR?

Bir kurumun en başarılısı olabilirsiniz, en iyisi, en zengini hatta en büyüğü olabilirsiniz. Ama ilki değilseniz, sonradan gelip ilk olamazsınız. İşte o nedenledir ki,  bugün ayakta kalan asırlık kurumlar, köklerine bağlı kalan, geçmişini inkar etmeyen hatta geçmişi  kavga eden kavga etmeyen kurumlardır. Bilenler bilir SİNDEF’in çok değerli kurucu üyeleri ve başkanı vardır.  O insanların vaktiyle temelini attığı SİNDEF, bugün başarı ile yoluna devam etmektedir. Geçmişinde yapılan hatalara inat, geçmişi ile kavga etmekten zevk alanlara inat bugün yolna hızlı ve emin adımlarla devam ediyor. Bu başarının altında yatan esas etken, genel başkan Hasan Dalkıran’ın SİNDEF’in kurucu kadrosu ile içten ve samimi ilişkiler içinde olmasıdır.   Bu anlamda 18 Temmuz 2020 tarihinde yapılacak olan SİNDEF gecesine, kurucuların ayağına kadar gidip, bizzat davetiyeyi teslim etmektedir.  Sadece davetiye teslim etmiyor, hepsinden ayrı ayrı SİNDEF’in kuruluş hikayesini dinleyip, yapılan iyi ve kötü işleri kıyaslama imkanı da yakalıyor. Tecrübe ve birikimin kıymetini bilen genel başkan, bu sayede adımlarını daha net ve daha büyük atmaktadır. Benimde bizzat dün akşam SİNDEF' in kurucu Başkanı Sn Nihat Nihad Önder Bey’i ziyaret eden Sindef Genel Başkanı  Sn Hasan Dalkıran  ahde vefanın ne kadar önemli ve gerekli olduğunu bir kez daha hatırlattı unutanlara.  Nermin AYDIN Sinop Dergisi ve 57TVHD  Genel Yayın Yönetmeni

Bir kurumun en başarılısı olabilirsiniz, en iyisi, en zengini hatta en büyüğü olabilirsiniz.

Ama ilki değilseniz, sonradan gelip ilk olamazsınız. İşte o nedenledir ki,  bugün ayakta kalan asırlık kurumlar, köklerine bağlı kalan, geçmişini inkar etmeyen hatta geçmişi  kavga eden kavga etmeyen kurumlardır.

Bilenler bilir SİNDEF’in çok değerli kurucu üyeleri ve başkanı vardır. 
O insanların vaktiyle temelini attığı SİNDEF, bugün başarı ile yoluna devam etmektedir.

Geçmişinde yapılan hatalara inat, geçmişi ile kavga etmekten zevk alanlara inat bugün yolna hızlı ve emin adımlarla devam ediyor.

Bu başarının altında yatan esas etken, genel başkan Hasan Dalkıran’ın SİNDEF’in kurucu kadrosu ile içten ve samimi ilişkiler içinde olmasıdır.  

Bu anlamda 18 Temmuz 2020 tarihinde yapılacak olan SİNDEF gecesine, kurucuların ayağına kadar gidip, bizzat davetiyeyi teslim etmektedir. 

Sadece davetiye teslim etmiyor, hepsinden ayrı ayrı SİNDEF’in kuruluş hikayesini dinleyip, yapılan iyi ve kötü işleri kıyaslama imkanı da yakalıyor.

Tecrübe ve birikimin kıymetini bilen genel başkan, bu sayede adımlarını daha net ve daha büyük atmaktadır.

Benimde bizzat dün akşam SİNDEF' in kurucu Başkanı Sn Nihat Nihad Önder Bey’i ziyaret eden Sindef Genel Başkanı  Sn Hasan Dalkıran  ahde vefanın ne kadar önemli ve gerekli olduğunu bir kez daha hatırlattı unutanlara.

 Nermin AYDIN
Sinop Dergisi ve 57TVHD 
Genel Yayın Yönetmeni

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.