Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ŞEHİRLEŞMEYE DOĞRU ADIM ADIM ADALAR!

ADALAR 06.05.2020 - 09:26, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

ŞEHİRLEŞMEYE DOĞRU ADIM ADIM ADALAR!

ŞEHİRLEŞMEYE DOĞRU ADIM ADIM ADALAR!   Son üç dönemdir yerel yönetim tarafından yapılan yanlışlar yüzünden adeta intihar eden Adalar’da önce bisiklet terörünün artması ardından Adalar’ın Akülü Araç cennetine dönerek Adalar’ı cehenneme çevirmesi yetmezmiş gibi birde bu süreçte dış müdahalelerle Yassıada’nın betonlaştırılması ve sıranın Sivriada’ya gelmesi dokuz takım adadan oluşan ilçemizin doğal yapısını yitirmesine sebep oldu.    Şimdi de bu yetmezmiş gibi Heybeliada Değirmenburnu Piknik Alanının boydan boya yüksek tel örgülerle kapatılması artık pes dedirtti. Adalıların olanı Adalılardan almak için yerel yönetim ve merkezi yönetim sanki iş birliği yapmış ve adeta Adalıların burada yaşamaya hakkı yok der gibi Adalar’ı talan ediyorlar.      İnanın artık bu yanlışları haber yapmaktan yorulduk. Atilla Aytaç döneminde birçok uyarıda bulunduk, yanlışları söyledik ve dediklerimiz bir bir çıktı. Erdem Gül aday gösterildiğinde bunun çok büyük bir hata olduğunu söyledik anlayan olmadı. Son meclis listesinin Adalar tarihindeki en kötü liste olduğunu söyledik dinleyen olmadı. Nitekim son üç dönemde Adalar hep daha kötüye gitti. Buradan yine söylüyoruz; bunlar daha Adaların iyi günleri…   Adalar üçüncü dönem sonunda tamamen bitik ve doğal yapısını kaybetmiş bir ilçe olacak. Bunun sorumluları ise basiretsiz magazin adamı Başkanımız Erdem Bey, her türlü plaj, ruhsat ve inşaat işlerini kovalayan Biracı Engin Bey ve tüm olup bitenlere sessiz kalarak şu son günlerde sürekli bu şahısların yanlarında görünen ilçe başkanı Ali Ercan Bey olacak.   Adalar bu kadar ihaneti kaldıramaz. Bizden söylemesi…   Dr. Serkan GÜNGÖR Bilgisayar Yüksek Mühendisi & Tıp Mühendisi

ŞEHİRLEŞMEYE DOĞRU ADIM ADIM ADALAR!

 

Son üç dönemdir yerel yönetim tarafından yapılan yanlışlar yüzünden adeta intihar eden Adalar’da önce bisiklet terörünün artması ardından Adalar’ın Akülü Araç cennetine dönerek Adalar’ı cehenneme çevirmesi yetmezmiş gibi birde bu süreçte dış müdahalelerle Yassıada’nın betonlaştırılması ve sıranın Sivriada’ya gelmesi dokuz takım adadan oluşan ilçemizin doğal yapısını yitirmesine sebep oldu. 

 

Şimdi de bu yetmezmiş gibi Heybeliada Değirmenburnu Piknik Alanının boydan boya yüksek tel örgülerle kapatılması artık pes dedirtti. Adalıların olanı Adalılardan almak için yerel yönetim ve merkezi yönetim sanki iş birliği yapmış ve adeta Adalıların burada yaşamaya hakkı yok der gibi Adalar’ı talan ediyorlar. 

 

 

İnanın artık bu yanlışları haber yapmaktan yorulduk. Atilla Aytaç döneminde birçok uyarıda bulunduk, yanlışları söyledik ve dediklerimiz bir bir çıktı. Erdem Gül aday gösterildiğinde bunun çok büyük bir hata olduğunu söyledik anlayan olmadı. Son meclis listesinin Adalar tarihindeki en kötü liste olduğunu söyledik dinleyen olmadı. Nitekim son üç dönemde Adalar hep daha kötüye gitti. Buradan yine söylüyoruz; bunlar daha Adaların iyi günleri…

 

Adalar üçüncü dönem sonunda tamamen bitik ve doğal yapısını kaybetmiş bir ilçe olacak. Bunun sorumluları ise basiretsiz magazin adamı Başkanımız Erdem Bey, her türlü plaj, ruhsat ve inşaat işlerini kovalayan Biracı Engin Bey ve tüm olup bitenlere sessiz kalarak şu son günlerde sürekli bu şahısların yanlarında görünen ilçe başkanı Ali Ercan Bey olacak.

 

Adalar bu kadar ihaneti kaldıramaz. Bizden söylemesi…

 

Dr. Serkan GÜNGÖR

Bilgisayar Yüksek Mühendisi

& Tıp Mühendisi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.