Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

MUHİTTİN BÖCEK VEFAT MI ETTİ?

GÜNDEM 10.10.2020 - 13:51, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

MUHİTTİN BÖCEK VEFAT MI ETTİ?

Bildiğiniz gibi Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 17 Ağustos'ta koronavirüs testi sonucunun pozitif çıkmasının ardından özel bir hastanede tedaviye alınmıştı.
Koah ve Astım’ı bulunan, ayrıca şeker rahatsızlığı olan Böcek, durumunun kötüye gitmesi üzerine 7 Eylül'de yoğun bakımda uyutuldu. Koronavirüs tedavisinin ardından akciğerlerindeki yırtılma nedeniyle tedbir amaçlı uyutulan Başkan Böcek, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın isteği üzerine geçtiğimiz haftalarda Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edilmişti. Bu sevkten kısa süre önce entübe işlemi bitirilen Başkan Böcek'in solunum kaslarındaki rahatsızlık nedeniyle daha iyi nefes alabilmesi için trakeostomi (nefes borusunda açılan delik) uygulanmıştı.  Seçildiği andan itibaren yoğun bir çalışma temposuna girerek büyük başarılara imza atan ve oy veren-vermeyen herkesin takdirini toplamayı başaran Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek hakkında bugün ortaya atılan bir iddiaya göre; Muhittin Böcek'in Covid-19 sebebiyle beyin ölümünün gerçekleştiği, ancak siyasi bir kargaşa oluşmaması amacıyla yerine geçecek kişi belirlenene kadar ölüm haberinin açıklanmasının birkaç gün geciktirileceğidir. Şayet bu iddialar doğru ise Antalya çok değerli bir ismi kaybetmiş olacaktır. Umarız bu iddialar doğru değildir ve Sayın Başkan bir an önce sağlığına kavuşur.
Bildiğiniz gibi Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 17 Ağustos'ta koronavirüs testi sonucunun pozitif çıkmasının ardından özel bir hastanede tedaviye alınmıştı.

Koah ve Astım’ı bulunan, ayrıca şeker rahatsızlığı olan Böcek, durumunun kötüye gitmesi üzerine 7 Eylül'de yoğun bakımda uyutuldu. Koronavirüs tedavisinin ardından akciğerlerindeki yırtılma nedeniyle tedbir amaçlı uyutulan Başkan Böcek, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın isteği üzerine geçtiğimiz haftalarda Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edilmişti. Bu sevkten kısa süre önce entübe işlemi bitirilen Başkan Böcek'in solunum kaslarındaki rahatsızlık nedeniyle daha iyi nefes alabilmesi için trakeostomi (nefes borusunda açılan delik) uygulanmıştı. 

Seçildiği andan itibaren yoğun bir çalışma temposuna girerek büyük başarılara imza atan ve oy veren-vermeyen herkesin takdirini toplamayı başaran Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek hakkında bugün ortaya atılan bir iddiaya göre; Muhittin Böcek'in Covid-19 sebebiyle beyin ölümünün gerçekleştiği, ancak siyasi bir kargaşa oluşmaması amacıyla yerine geçecek kişi belirlenene kadar ölüm haberinin açıklanmasının birkaç gün geciktirileceğidir.

Şayet bu iddialar doğru ise Antalya çok değerli bir ismi kaybetmiş olacaktır. Umarız bu iddialar doğru değildir ve Sayın Başkan bir an önce sağlığına kavuşur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.