Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Küçükçekmece Belediyesinde Muhteşem Süleyman Gevezoğlu Krizi..

GÜNDEM 02.06.2021 - 22:46, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

Küçükçekmece Belediyesinde Muhteşem Süleyman Gevezoğlu Krizi..

Başkan Kemal Çebi, kulaklarını aç çığlığımızı duy. “Artık dayanamıyoruz, lütfen bize zulüm etme”
Atlattığı bunca badirelere ve Küçükçekmece Belediyesi ile ilgili çıkan tüm olumsuz haberlerin baş aktörü olan namı diyar Süleyman Gevezoğlu’nun geçtiğimiz günlerde yaş haddinden dolayı re’sen emekli olacağı basına düşmüş ama “Danışman” olarak kalacağı iddia edilmişti. Parti içinde de çok tartışılan Gevezoğlu, tıpkı iddia edildiği gibi Başkan Yardımcılığı’ndan Danışmanlığa atandı.    Başkan Yardımcılığı tabelasını Danışman olarak değiştiren Gevezoğlu’nun, ayrıca belediyenin şirketi olan KİTAŞ’a yönetim kurulu üyesi olarak atandığı da öğrenildi. Yani Süleyman Gevezoğlu, koltuk değiştirmeden makam değiştirerek, belediyedeki koltuğunu korumaya devam ediyor, hem de aynı odasında.    Küçükçekmece Belediyesi'nin bu günki gündemi Gevezoğlu   Çiçeği burnunda Başkan Danışmanı Gevezoğlu’nun bundan önce de olduğu gibi, bundan sonra da gündemden düşmeyeceği anlaşıldı.    Hatta Süleyman Gevezoğlu’nun Cumhuriyet Halk Partisi’ne kayıt olacağını söylediği, bir sonraki hedefini de koyduğu belirtilirken, gelecek dönemde meclis üyesi, oradan da yeniden başkan yardımcısı olacağı şimdiden konuşulmaya başlandı bile.  Küçükçekmece Belediyesi’nde CHP’mi yoksa Süleyman Gevezoğlu’mu kazandı diye sorarsanız, tüm bu iddialar karşısında anlaşılıyor ki, boşuna ‘Muhteşem’ denilmemiş.    Partililerin gündeminden oluşturduğumuz bu mektubu her hafta kısa kısa siz okuyucularla mutlaka bir şekilde paylaşacağız.   Gerçi Küçükçekmece'de yazılacak o kadar çok şey var ki, hangisini önce yazacağımızı bilemiyoruz. Şimdilik gündemi en çok meşgul eden konuyla başladığımız yazımızda, partililerin serzenişini ve ricasını da Başkan Kemal Çebi’ye iletelim. “Artık dayanamıyoruz, lütfen bize zulüm etme”
Başkan Kemal Çebi, kulaklarını aç çığlığımızı duy. “Artık dayanamıyoruz, lütfen bize zulüm etme”

Atlattığı bunca badirelere ve Küçükçekmece Belediyesi ile ilgili çıkan tüm olumsuz haberlerin baş aktörü olan namı diyar Süleyman Gevezoğlu’nun geçtiğimiz günlerde yaş haddinden dolayı re’sen emekli olacağı basına düşmüş ama “Danışman” olarak kalacağı iddia edilmişti. Parti içinde de çok tartışılan Gevezoğlu, tıpkı iddia edildiği gibi Başkan Yardımcılığı’ndan Danışmanlığa atandı. 

 

Başkan Yardımcılığı tabelasını Danışman olarak değiştiren Gevezoğlu’nun, ayrıca belediyenin şirketi olan KİTAŞ’a yönetim kurulu üyesi olarak atandığı da öğrenildi. Yani Süleyman Gevezoğlu, koltuk değiştirmeden makam değiştirerek, belediyedeki koltuğunu korumaya devam ediyor, hem de aynı odasında. 

 

Küçükçekmece Belediyesi'nin bu günki gündemi Gevezoğlu

 

Çiçeği burnunda Başkan Danışmanı Gevezoğlu’nun bundan önce de olduğu gibi, bundan sonra da gündemden düşmeyeceği anlaşıldı. 

 

Hatta Süleyman Gevezoğlu’nun Cumhuriyet Halk Partisi’ne kayıt olacağını söylediği, bir sonraki hedefini de koyduğu belirtilirken, gelecek dönemde meclis üyesi, oradan da yeniden başkan yardımcısı olacağı şimdiden konuşulmaya başlandı bile. 

Küçükçekmece Belediyesi’nde CHP’mi yoksa Süleyman Gevezoğlu’mu kazandı diye sorarsanız, tüm bu iddialar karşısında anlaşılıyor ki, boşuna ‘Muhteşem’ denilmemiş. 

 

Partililerin gündeminden oluşturduğumuz bu mektubu her hafta kısa kısa siz okuyucularla mutlaka bir şekilde paylaşacağız.

 

Gerçi Küçükçekmece'de yazılacak o kadar çok şey var ki, hangisini önce yazacağımızı bilemiyoruz. Şimdilik gündemi en çok meşgul eden konuyla başladığımız yazımızda, partililerin serzenişini ve ricasını da Başkan Kemal Çebi’ye iletelim. “Artık dayanamıyoruz, lütfen bize zulüm etme”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.