Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

KİM YALAN SÖYLÜYOR ?

BAKIRKÖY 25.05.2020 - 16:36, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

KİM YALAN SÖYLÜYOR ?

Herkesin donla yatıp montla kalktığı bu havada, Ramazan Bayramı da üzerine eklenince aslında hiç yazı yazmayacak, kimsenin ağız tadını bozmayacaktım ama gel de yazma...
CHP Bakırköy ilçe başkanlığı bayramda hediye dağıttık diye reklam yaptı. Tabi Bakırköy Belediyesi hiç durur mu, onlarda bir gün sonra ortaya çıkıp, ‘’bizde hediye dağıttık’’ diye reklam yaptılar. Yahu, veren el alan eli görmez falan hepsini geçtik ama kim yalan söylüyor onu bir türlü geçemiyorum. Şimdi kolonya ve maskeyi siz mi, yoksa belediye mi, yoksa İBB’mi aldı diye soruyorum, ama AKP… Halkı kandırmayın diyorum ama AKP… Bu hediyeleri kendi alın terinizle kazandığınız paralarla mı-üye aidatlarıyla mı alıp dağıttınız diye soruyorum ama AKP… Bakırköy Belediyesi ile CHP ilçe yöneticileri aynı anda nasıl birbirinden ayrıymış gibi hediye dağıtıyor diyorum ama AKP… Yalan söylemeye utanmıyor musunuz diyorum ama AKP… ile başlayan bir sürü abuk sabuk sözler sarfederek-başkalarına çamur atarak yalanlarını gizlemeye çalışıyorlar. Peki Hediye Ne? 1 maske ile 1 küçük kolonya. Hani şu Anneler Gününde corona virüslü çalışanlara zorla paketletilip dağıttırılan hediyelerden arta kalan maske ve kolonyalar. İşin diğer komik tarafı ise hediye paketlerinde İBB’nin dergisi var. Sonra da hep birlikte 20 yıldır kendimize, ‘’ Bu AK Parti her defasında nasıl seçim kazanıp iktidar oluyor?’’ diye sorup duruyoruz... Sizin vizyon bu kadar kardeşim. Adamlar bu muhalefet karşısında iktidar olamasalar asıl o zaman sormak lazım.   Sayın belediye başkanımız diyor ki; 65 yaş üstü vatandaşlarımız parklarda rahat etsinler diye dezenfekte işlemi yaptık. Allah aşkına başkan, Bakırköy’de oturacak park mı bıraktınız ki vatandaş otursun? Botanik parkını niye kapattınız onu sormuyorum bile… Sayın belediye başkanımız diyor ki; can dostlarımızı unutmadık. Onlara su ve mama veriyoruz. Bana son üç ay içinde alınmış kedi-köpek maması faturası gösterin sizden bunun için özür dileyeceğim. Sayın belediye başkanımız diyor ki; kız öğrenci misafirhanelerimizde 200 sağlık çalışanımıza hizmet ediyoruz. Aynı anda kız öğrenci misafirhanelerimizde 30 sağlık çalışanımıza hizmet ettiklerini ispat etsinler bunun için özür dileyeceğim. Sayın belediye başkanımız diyor ki; 19 Mayıs’ta ellerimizde Türk bayrakları, dilimizde İstiklal Marşı sokakları, caddeleri inlettik. Sizin 19 Mayıs saat: 19.19 da İstiklal Marşımızı söylerken resmedilmiş tek kare fotoğrafınızı görürsem bunun için özür dileyeceğim.   Neyse, şunu kimse unutmasın ki, "İyi insan; aklından hiç kötülük geçirmeyen saf insan değildir… İyi insan; her kötülüğün farkında olup, iyiliği tercih edendir…" İyi insanları aptal sandığımız an, insanlığınızı yitirdiğiniz andır.   Herkese güzel bir bayram diliyorum. Küstüklerim-kırdıklarıma da mutlu bayramlar ama sildiklerime asla…
Herkesin donla yatıp montla kalktığı bu havada, Ramazan Bayramı da üzerine eklenince aslında hiç yazı yazmayacak, kimsenin ağız tadını bozmayacaktım ama gel de yazma...

CHP Bakırköy ilçe başkanlığı bayramda hediye dağıttık diye reklam yaptı. Tabi Bakırköy Belediyesi hiç durur mu, onlarda bir gün sonra ortaya çıkıp, ‘’bizde hediye dağıttık’’ diye reklam yaptılar. Yahu, veren el alan eli görmez falan hepsini geçtik ama kim yalan söylüyor onu bir türlü geçemiyorum.

Şimdi kolonya ve maskeyi siz mi, yoksa belediye mi, yoksa İBB’mi aldı diye soruyorum, ama AKP…

Halkı kandırmayın diyorum ama AKP…

Bu hediyeleri kendi alın terinizle kazandığınız paralarla mı-üye aidatlarıyla mı alıp dağıttınız diye soruyorum ama AKP…

Bakırköy Belediyesi ile CHP ilçe yöneticileri aynı anda nasıl birbirinden ayrıymış gibi hediye dağıtıyor diyorum ama AKP…

Yalan söylemeye utanmıyor musunuz diyorum ama AKP… ile başlayan bir sürü abuk sabuk sözler sarfederek-başkalarına çamur atarak yalanlarını gizlemeye çalışıyorlar.

Peki Hediye Ne?

1 maske ile 1 küçük kolonya. Hani şu Anneler Gününde corona virüslü çalışanlara zorla paketletilip dağıttırılan hediyelerden arta kalan maske ve kolonyalar. İşin diğer komik tarafı ise hediye paketlerinde İBB’nin dergisi var.

Sonra da hep birlikte 20 yıldır kendimize, ‘’ Bu AK Parti her defasında nasıl seçim kazanıp iktidar oluyor?’’ diye sorup duruyoruz... Sizin vizyon bu kadar kardeşim. Adamlar bu muhalefet karşısında iktidar olamasalar asıl o zaman sormak lazım.

 

Sayın belediye başkanımız diyor ki; 65 yaş üstü vatandaşlarımız parklarda rahat etsinler diye dezenfekte işlemi yaptık. Allah aşkına başkan, Bakırköy’de oturacak park mı bıraktınız ki vatandaş otursun? Botanik parkını niye kapattınız onu sormuyorum bile…

Sayın belediye başkanımız diyor ki; can dostlarımızı unutmadık. Onlara su ve mama veriyoruz.

Bana son üç ay içinde alınmış kedi-köpek maması faturası gösterin sizden bunun için özür dileyeceğim.

Sayın belediye başkanımız diyor ki; kız öğrenci misafirhanelerimizde 200 sağlık çalışanımıza hizmet ediyoruz.

Aynı anda kız öğrenci misafirhanelerimizde 30 sağlık çalışanımıza hizmet ettiklerini ispat etsinler bunun için özür dileyeceğim.

Sayın belediye başkanımız diyor ki; 19 Mayıs’ta ellerimizde Türk bayrakları, dilimizde İstiklal Marşı sokakları, caddeleri inlettik.

Sizin 19 Mayıs saat: 19.19 da İstiklal Marşımızı söylerken resmedilmiş tek kare fotoğrafınızı görürsem bunun için özür dileyeceğim.

 

Neyse, şunu kimse unutmasın ki, "İyi insan; aklından hiç kötülük geçirmeyen saf insan değildir…

İyi insan; her kötülüğün farkında olup, iyiliği tercih edendir…"

İyi insanları aptal sandığımız an, insanlığınızı yitirdiğiniz andır.

 

Herkese güzel bir bayram diliyorum. Küstüklerim-kırdıklarıma da mutlu bayramlar ama sildiklerime asla…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.