">
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Kerimoğlu Halka Seslendi: Para Bizdeeee

BAKIRKÖY 27.06.2021 - 20:50, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

Kerimoğlu Halka Seslendi: Para Bizdeeee

Siyasetin görevi rant üretmek değil, Halkın ihtiyaçlarına cevap vermektir.  Halka Dayatma Yapılamaz diyen, Dr. Bülent Kerimoğlu... Halka rağmen, Bakırköy belediyesine ait arazileri yaklaşık 750 milyona elden çıkaran, Yeşilköy Huzurevini adeta bedavaya Kızılay’a devreden, Elindeki işyerleri-parklar-arsaları BYUAŞ’a hukuksuz olarak kiralayan, Zeytinlik halk pazarı için ihale açan, Cumartesi pazarını şaibeli Pazarcılar Odasına vermeye kalkan da yine Dr. Bülent Kerimoğlu. Elbette sayın başkanımızın; Ataköy sahil de Sea Pearl adıyla inşaatına karar verilen ve TOKİ ihalesinde inşaat hakkı 249 bin metrekareyken sırf halkın ihtiyaçlarına cevap vermek için İnşaat hakkının 547 bin metrekareye çıkarılmasına göz yuman hareketini de takdir etmemek(!) mümkün değil. Aylık 15 bin TL maaş alıp, Pruva 34’de satın aldığı 18 milyonluk dairesinde, “Siyasetin görevi RANT elde etmek değildir” diyen sayın Kerimoğlu Bakırköy’ün CHP’li seçmenlerinin medarı iftiharıdır. Söz tükendiğine göre haydi hep beraber Bülent Başkanımızın videosunu izleyelim... Para bizde Şöhret bizde Düşmanlarla yarışırız para çok para çok Mankenlerle yarışırız güzeliz çok çok Bütün gözler üstümüzde çekemeyen çok çok Fiyakalı arabamız var havamız çok Para bizde şöhret bizde Sizde ne var haydi söyle Hayat bizde herşey bizde Sizde ne var haydi söyle

Siyasetin görevi rant üretmek değil, Halkın ihtiyaçlarına cevap vermektir. 

Halka Dayatma Yapılamaz diyen, Dr. Bülent Kerimoğlu...

Halka rağmen, Bakırköy belediyesine ait arazileri yaklaşık 750 milyona elden çıkaran, Yeşilköy Huzurevini adeta bedavaya Kızılay’a devreden, Elindeki işyerleri-parklar-arsaları BYUAŞ’a hukuksuz olarak kiralayan, Zeytinlik halk pazarı için ihale açan, Cumartesi pazarını şaibeli Pazarcılar Odasına vermeye kalkan da yine Dr. Bülent Kerimoğlu.

Elbette sayın başkanımızın; Ataköy sahil de Sea Pearl adıyla inşaatına karar verilen ve TOKİ ihalesinde inşaat hakkı 249 bin metrekareyken sırf halkın ihtiyaçlarına cevap vermek için İnşaat hakkının 547 bin metrekareye çıkarılmasına göz yuman hareketini de takdir etmemek(!) mümkün değil.

Aylık 15 bin TL maaş alıp, Pruva 34’de satın aldığı 18 milyonluk dairesinde, “Siyasetin görevi RANT elde etmek değildir” diyen sayın Kerimoğlu Bakırköy’ün CHP’li seçmenlerinin medarı iftiharıdır.

Söz tükendiğine göre haydi hep beraber Bülent Başkanımızın videosunu izleyelim...

Para bizde
Şöhret bizde
Düşmanlarla yarışırız para çok para çok
Mankenlerle yarışırız güzeliz çok çok
Bütün gözler üstümüzde çekemeyen çok çok
Fiyakalı arabamız var havamız çok
Para bizde şöhret bizde
Sizde ne var haydi söyle
Hayat bizde herşey bizde
Sizde ne var haydi söyle
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.