Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

KATİL KİM BİLİYORUM! PEKİ YA SİZ???

GÜNDEM 24.12.2020 - 17:28, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

KATİL KİM BİLİYORUM! PEKİ YA SİZ???

Ünlü tarihçi ve yazar Necip Hablemitoğlu 18 Aralık 2002 tarihinde evinin önünde uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Hablemitoğlu öldürülmeden önce FETÖ hakkında yaptığı araştırmalarla gündem olmuştu.
FETÖ'cü Akın İpek'e adeta peşkeş çekilen Bergama'daki altın madeniyle ilgili yazdığı, "Alman Vakıfları Bergama Dosyası" kitabıyla da döneme damga vuran Hablemitoğlu, "Bu açıklamaları yaptığım içim beni öldürecekler" dedikten kısa bir süre sonra şehit edildi.   Peki, Hablemitoğlu’nun Katilleri Kim? Suikast Dosyası Neden Kapatılmaya Çalışılıyor? FETÖ’cü Kriptolar Halen Devlette Güçlüler mi?   Rahmetli Necip Hablemitoğlu Hocamızı katleden FETÖ Terör örgütü, Cinayet emrini veren de bizatihi Fethullah Gülen'dir. İmamların İmamı olarak bilinen ve FETÖ Davasından tutuklu bulunan Prof. Davut Aydüz, işlenen kahpece cinayeti Fethullah Gülen’in rüyasında gördüğünü ve bunu kendisine anlattığını söylemişti. 15 Temmuz darbe girişiminden çok önce bu bilgileri ( Ses kasetleri ve Pensilvanya'da çekilen Fethullah Gülen’in bazı özel görüntüleri ile birlikte) bir kaç ulusal kanal HABER YÖNETİCİLERİ ile paylaşmıştım. Bahsettiğim Tv kanalları Hükümete yakınlığıyla biliniyor, yani belgeli bir itiraf haberiydi paylaştığım ve bence BOMBA haberdi... ve halen bugün de öyle.   Peki, o ulusal kanalların haber müdürleri - yetkilileri bu haberi niçin görmezden geldiler ve halen de görmemekte ısrar ediyorlar?   NECİP HABLEMİTOĞLU, FETÖ Terör örgütü tarafından katledilmiştir... Katliam emrini veren bizzat FETÖ, Katliamı itiraf eden kişi ise, İmamların imamı Adil Öksüz'ün ustası Baş İmam Prof. Dr. Davut Aydüz’dür. ( Şu an başka bir suçtan tutuklu) İmamların imamı Prof. Dr. Davut Aydüz’ün, FETÖ lideri Fethullah Gülen’den duyarak anlattığı Necip Hablemitoğlu Rüyasını dinlemek ve veya ayrıntılarını öğrenmek isteyen olursa, beklerim... Herkesten çok Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ilgisini çekecek bir olaydır, kaçırmayın derim...   Televizyoncu-Gazeteci Serdar Tay
Ünlü tarihçi ve yazar Necip Hablemitoğlu 18 Aralık 2002 tarihinde evinin önünde uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Hablemitoğlu öldürülmeden önce FETÖ hakkında yaptığı araştırmalarla gündem olmuştu.

FETÖ'cü Akın İpek'e adeta peşkeş çekilen Bergama'daki altın madeniyle ilgili yazdığı, "Alman Vakıfları Bergama Dosyası" kitabıyla da döneme damga vuran Hablemitoğlu, "Bu açıklamaları yaptığım içim beni öldürecekler" dedikten kısa bir süre sonra şehit edildi.

 

Peki, Hablemitoğlu’nun Katilleri Kim? Suikast Dosyası Neden Kapatılmaya Çalışılıyor? FETÖ’cü Kriptolar Halen Devlette Güçlüler mi?

 

Rahmetli Necip Hablemitoğlu Hocamızı katleden FETÖ Terör örgütü, Cinayet emrini veren de bizatihi Fethullah Gülen'dir.

İmamların İmamı olarak bilinen ve FETÖ Davasından tutuklu bulunan Prof. Davut Aydüz, işlenen kahpece cinayeti Fethullah Gülen’in rüyasında gördüğünü ve bunu kendisine anlattığını söylemişti.

15 Temmuz darbe girişiminden çok önce bu bilgileri ( Ses kasetleri ve Pensilvanya'da çekilen Fethullah Gülen’in bazı özel görüntüleri ile birlikte) bir kaç ulusal kanal HABER YÖNETİCİLERİ ile paylaşmıştım. Bahsettiğim Tv kanalları Hükümete yakınlığıyla biliniyor, yani belgeli bir itiraf haberiydi paylaştığım ve bence BOMBA haberdi... ve halen bugün de öyle.

 

Peki, o ulusal kanalların haber müdürleri - yetkilileri bu haberi niçin görmezden geldiler ve halen de görmemekte ısrar ediyorlar?

 

NECİP HABLEMİTOĞLU, FETÖ Terör örgütü tarafından katledilmiştir...

Katliam emrini veren bizzat FETÖ,

Katliamı itiraf eden kişi ise, İmamların imamı Adil Öksüz'ün ustası Baş İmam Prof. Dr. Davut Aydüz’dür. ( Şu an başka bir suçtan tutuklu)

İmamların imamı Prof. Dr. Davut Aydüz’ün, FETÖ lideri Fethullah Gülen’den duyarak anlattığı Necip Hablemitoğlu Rüyasını dinlemek ve veya ayrıntılarını öğrenmek isteyen olursa, beklerim...

Herkesten çok Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ilgisini çekecek bir olaydır, kaçırmayın derim...

 

Televizyoncu-Gazeteci Serdar Tay

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.