Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

KILIÇDAROĞLU’NUN ODASINDA BÜYÜK KAVGA…

GÜNDEM 05.12.2020 - 13:58, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

KILIÇDAROĞLU’NUN ODASINDA BÜYÜK KAVGA…

Son Dakika aldığımız bir habere göre….
CHP’li bazı yöneticilerin, yine aynı partinin kadınlarına karşı uyguladıkları taciz-tecavüz ve şiddet olaylarından dolayı sıkıntılı günler geçiren Kemal Kılıçdaroğlu, bugün yapılacak etkinlik için CHP Kadın Kolları Başkanı Aylin Nazlıaka ve eski kadın kolları başkanı Fatma Köse’yle makam odasında görüştü. Eski ve yeni kadın kolları başkanları Kılıçdaroğlu'nun önünde tartıştılar.   İDDİAYA göre, bu sabah kadınlarla ilgili toplantı için kameraların karşısına çıkmaya hazırlanan Kılıçdaroğlu, toplantıda CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka'nın da hazır bulunmasını istedi. Genel merkezde bulunan CHP Kadın Kolları eski Genel Başkanı ve Başdanışman Fatma Köse de toplantıya katılmak istediğini söyledi. Kılıçdaroğlu'nun odasında bulunan Nazlıaka, Fatma Köse'ye "Sizin katılmanıza gerek yok. Zaten başarılı olsaydınız şimdi benim yerime siz başkandınız" dedi. Tartışma uzayınca Kılıçdaroğlu "Toplantıya Aylin Hanım katılsın" dedi. Bildiğiniz üzere Fatma Köse, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve Teşkilat başkanı Oğuz Kaan Salıcı’nın siyasi manevraları yüzünden Kadın Kolları Başkanlığı seçimini kaybetmişti.
Son Dakika aldığımız bir habere göre….

CHP’li bazı yöneticilerin, yine aynı partinin kadınlarına karşı uyguladıkları taciz-tecavüz ve şiddet olaylarından dolayı sıkıntılı günler geçiren Kemal Kılıçdaroğlu, bugün yapılacak etkinlik için CHP Kadın Kolları Başkanı Aylin Nazlıaka ve eski kadın kolları başkanı Fatma Köse’yle makam odasında görüştü. Eski ve yeni kadın kolları başkanları Kılıçdaroğlu'nun önünde tartıştılar.

 

İDDİAYA göre, bu sabah kadınlarla ilgili toplantı için kameraların karşısına çıkmaya hazırlanan Kılıçdaroğlu, toplantıda CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka'nın da hazır bulunmasını istedi.

Genel merkezde bulunan CHP Kadın Kolları eski Genel Başkanı ve Başdanışman Fatma Köse de toplantıya katılmak istediğini söyledi.

Kılıçdaroğlu'nun odasında bulunan Nazlıaka, Fatma Köse'ye "Sizin katılmanıza gerek yok. Zaten başarılı olsaydınız şimdi benim yerime siz başkandınız" dedi. Tartışma uzayınca Kılıçdaroğlu "Toplantıya Aylin Hanım katılsın" dedi.

Bildiğiniz üzere Fatma Köse, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve Teşkilat başkanı Oğuz Kaan Salıcı’nın siyasi manevraları yüzünden Kadın Kolları Başkanlığı seçimini kaybetmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.