Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

HİTLER'E RAHMET OKUTTULAR...

BAKIRKÖY 19.02.2021 - 17:21, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

HİTLER'E RAHMET OKUTTULAR...

Bakırköy Belediyesi ile DİSK arasında ki toplu iş sözleşmesi kavgası farklı boyuta ulaştı.
Değerli okurlar; belki hatırlarsınız, FETÖ’nün Belediyeler İmamı Erkan Karaarslan Bakırköy Belediyesinden pazarlık usulü ile 14.09.2015 tarihinde 2015/117659 kayıt numaralı BEKAD şirketi adına 164.000 tl.lik ihale almıştı. Konuyla alakalı Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunulmuş ve savcılığın cevabi yazısında bu ihale ile alakalı ceza davası açıldığı için mükerrer suç duyurusuna takipsizlik kararı verilmişti. Gazetemize ulaşan son iddialar ışığında Bakırköy Belediyesine soralım: 1- 2015 yılında FETÖ’ye aktarılan 164.000 tl.lik ödeme hangi başkan yardımcısı tarafından imzalandı? 2- Ödeme yapan başkan yardımcısı ile FETÖ’cü Erkan Karaarslan’ın tanışıklıkları var mı? 3- O dönemin yetkili başkan yardımcısı, Belediyeler İmamı Erkan Karaarslan’a doğrudan temin yoluyla 3 (üç) ayrı ödeme daha yaptı mı? 4- Eğer 3 (üç) ayrı ödeme daha yapıldıysa bu durum, daha önce dava açılan ilgili mahkemeye bildirildi mi? 5- 2014-2015 yıllarında, belediyede yaşanan usulsüzleri tespit ederek raporlayan iç denetçiyi telefonla tehdit eden, FETÖ’cü Erkan Karaarslan’a haddini bildirmeyen belediye başkan yardımcısı kimdir? 6- Bakırköy Belediyesine, FETÖ’cü Erkan Karaarslan’la çalışılması için emri veren, o dönem CHP yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcısı Veli Ağbaba ve CHP genel başkanının özel kalem müdürü Tuncay Ceylan’mıdır? Tüm sorularımızı cevaplarıyla birlikte hakkımızda açılan manevi tazminat davalarında da Yüce Türk Adaletine sunacağız. Bu arada Sanpaş dosyasını da yeniden açarak siz okurlarımızla paylaşacağız.   Hitler’e Rahmet Okuttular… Bakırköy Belediyesi ile DİSK arasında ki toplu iş sözleşmesi kavgası farklı boyuta ulaştı. Nazi Almanya’sını aratmayan uygulamalardan biri de işçilere zorla DİSK’ten ayrılma tehditleri (DİSK temsilcisi Süreyya Doğan konu ile alakalı sosyal medyasında, müdürler Nurgül Karahan ve Tülay Bitiş’i suçladı) ve yine zorla imzalatılan muvafakatnameler. Peki işçilere zorla imzalatılan muvafakatnamelerde ne yazıyor: Belediyenin belirlemiş olduğu maaşı kabul ediyorum. Toplu İş Sözleşme yapmayacağım. 5 tl. lik yemek parasını kabul ediyorum. İşçiler, işten atılma-mobbing korkusuyla bu muvafakatnameyi seve seve imzalayacaklar-imzalıyorlar… ama bunu yazdığım için yine faşist ben olacağım.   2019 yılında gerçekleşen, 20064128-663.05/11273 sayı numaralı incelemede Ruhsat ve Denetim Müdürlüğüne elden getirilen itfaiye raporları ile internet ortamında otomatik olarak kuruma intikal eden itfaiye raporlarının birbirleriyle aynı olmaması hakkında müfettişlerin tespitlerini yazacağımızı bildirmiştik. 15.04.2019 tarih, 20064128-663.05/11273 sayılı müfettiş raporunda, bir işyeri sahte itfaiye raporu düzenleyerek usulsüz şekilde belediye ruhsat ve denetim müdürlüğüne elden teslim ediyor. İşin özü; İBB İtfaiye Biriminde aslında böyle bir rapor yok… Yani evrakta sahtekarlık söz konusu. Bu işlem Ruhsat Denetim Müdüründen bile gizli yapılıyor. Peki o dönemin sorumlu Başkan Yardımcısı hakkında herhangi bir işlem yapıldı mı? O da yok…
Bakırköy Belediyesi ile DİSK arasında ki toplu iş sözleşmesi kavgası farklı boyuta ulaştı.

Değerli okurlar; belki hatırlarsınız, FETÖ’nün Belediyeler İmamı Erkan Karaarslan Bakırköy Belediyesinden pazarlık usulü ile 14.09.2015 tarihinde 2015/117659 kayıt numaralı BEKAD şirketi adına 164.000 tl.lik ihale almıştı. Konuyla alakalı Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunulmuş ve savcılığın cevabi yazısında bu ihale ile alakalı ceza davası açıldığı için mükerrer suç duyurusuna takipsizlik kararı verilmişti. Gazetemize ulaşan son iddialar ışığında Bakırköy Belediyesine soralım:

1- 2015 yılında FETÖ’ye aktarılan 164.000 tl.lik ödeme hangi başkan yardımcısı tarafından imzalandı?
2- Ödeme yapan başkan yardımcısı ile FETÖ’cü Erkan Karaarslan’ın tanışıklıkları var mı?
3- O dönemin yetkili başkan yardımcısı, Belediyeler İmamı Erkan Karaarslan’a doğrudan temin yoluyla 3 (üç) ayrı ödeme daha yaptı mı?
4- Eğer 3 (üç) ayrı ödeme daha yapıldıysa bu durum, daha önce dava açılan ilgili mahkemeye bildirildi mi?
5- 2014-2015 yıllarında, belediyede yaşanan usulsüzleri tespit ederek raporlayan iç denetçiyi telefonla tehdit eden, FETÖ’cü Erkan Karaarslan’a haddini bildirmeyen belediye başkan yardımcısı kimdir?
6- Bakırköy Belediyesine, FETÖ’cü Erkan Karaarslan’la çalışılması için emri veren, o dönem CHP yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcısı Veli Ağbaba ve CHP genel başkanının özel kalem müdürü Tuncay Ceylan’mıdır?
Tüm sorularımızı cevaplarıyla birlikte hakkımızda açılan manevi tazminat davalarında da Yüce Türk Adaletine sunacağız. Bu arada Sanpaş dosyasını da yeniden açarak siz okurlarımızla paylaşacağız.

 

Hitler’e Rahmet Okuttular…

Bakırköy Belediyesi ile DİSK arasında ki toplu iş sözleşmesi kavgası farklı boyuta ulaştı. Nazi Almanya’sını aratmayan uygulamalardan biri de işçilere zorla DİSK’ten ayrılma tehditleri (DİSK temsilcisi Süreyya Doğan konu ile alakalı sosyal medyasında, müdürler Nurgül Karahan ve Tülay Bitiş’i suçladı) ve yine zorla imzalatılan muvafakatnameler. Peki işçilere zorla imzalatılan muvafakatnamelerde ne yazıyor:

Belediyenin belirlemiş olduğu maaşı kabul ediyorum.

Toplu İş Sözleşme yapmayacağım.

5 tl. lik yemek parasını kabul ediyorum.

İşçiler, işten atılma-mobbing korkusuyla bu muvafakatnameyi seve seve imzalayacaklar-imzalıyorlar… ama bunu yazdığım için yine faşist ben olacağım.

 

2019 yılında gerçekleşen, 20064128-663.05/11273 sayı numaralı incelemede Ruhsat ve Denetim Müdürlüğüne elden getirilen itfaiye raporları ile internet ortamında otomatik olarak kuruma intikal eden itfaiye raporlarının birbirleriyle aynı olmaması hakkında müfettişlerin tespitlerini yazacağımızı bildirmiştik.

15.04.2019 tarih, 20064128-663.05/11273 sayılı müfettiş raporunda, bir işyeri sahte itfaiye raporu düzenleyerek usulsüz şekilde belediye ruhsat ve denetim müdürlüğüne elden teslim ediyor. İşin özü; İBB İtfaiye Biriminde aslında böyle bir rapor yok… Yani evrakta sahtekarlık söz konusu. Bu işlem Ruhsat Denetim Müdüründen bile gizli yapılıyor. Peki o dönemin sorumlu Başkan Yardımcısı hakkında herhangi bir işlem yapıldı mı? O da yok…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.