Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

EYVAH EYVAH BAKIRKÖY…

BAKIRKÖY 30.04.2021 - 15:04, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

EYVAH EYVAH BAKIRKÖY…

Gırtlağa kadar borca batmışız…  Sat Gitsin! Çalışanlar 5 Tl. yemek parasıyla yaşam mücadelesi veriyor… Boşver Gitsin! Caddeleri-sokakları bok götürüyor… İBB’ye Yükle Gitsin! Kentsel Dönüşüm yılan hikâyesine döndü… Salla Gitsin! İmar Kaçakları had safhada… Göz Yum Gitsin! Kayıp 25 Milyon Dolar nerede… Ama AKP Diye Başla Gitsin! İşçiler Toplu Sözleşme istiyor… At Gitsin! Sorunlar ve sorulara verilen alaylı cevaplar sürer gider. Tüm bu olup bitenlere rağmen, Sayın Kerimoğlu’nun yaşananlar karşısındaki rahatlığının en büyük sebebi, ilçede etkin muhalefet, hatta hiç muhalefet olmayışındandır. En son, olağanüstü belediye meclis kararıyla 10.441 metrekare taşınmaz vergi borçlarına karşılık hazineye verildi. Karar, CHP-AK Parti-MHP’li meclis üyelerinin oy birliğiyle verildi sevgili Bakırköylüler… Yani sizin malınızı, mecliste birlik olup babalar gibi sattılar. Üstüne birde, belediye başkanı tam AKlansın diye, AK Partili belediye meclis üyesi Servet Toraman kalkıp teşekkür konuşması yaptı. Ne diyelim güzel sattılar, hoş sattılar, el ele sattılar. Öyle görünüyor ki; daha önce de 225 milyona bir taşınmazı satan Bakırköy Belediyesi Meclisi, Bakırköy’ün geleceğini parsel parsel satmaya devam edecek… Belediye başkanı Kerimoğlu bugün tivıtır sayfasında, dünkü meclis konuşmasını yayınlamış. ‘’Bu araziye yapılan Fen Lisesinde şöyle gençler yetiştireceğiz-böyle gençler yetiştireceğiz-oğlumu bu fen lisesine vereceğim’’ falan diye kendini aklamaya çalışıyor. Bir Tanrı kulu da sormamış: Sen bu arsayı bağışlamadın ki, sıfır borçla aldığın belediyeyi borç batağına soktuğun için borcuna karşılık elinden alındı. Neyin reklamını yapıyorsun? Bu okulun tüm yapım masraflarını cebinden mi karşılayacaksın ki, hava atıyorsun? İdareyi-Öğretmenleri sen mi atayacaksın ki, kaliteli eğitim sözü veriyorsun? Yoksa, ilk genel seçimde Milli Eğitim Bakanı yapılma sözü mü aldın? Elbette söylediği yalanları 34 bin takipçisinden sadece 60 kişi beğenmiş. Onların da kimler olduklarını zaten biliyorsunuz. Yani, belediyeye bankamatik yaptığı 800 kişi ve geri kalan 1400 belediye çalışanı bile ‘’PES ARTIK’’ diyerek, paylaşıma itibar etmemişler.   2022 Mart ayında yapılacak olan bir erken seçimde CHP-AK Parti ve MHP ilçe başkanları halka nasıl hesap verecekler-nasıl oy isteyecekler çok merak ediyorum. Gerçi insanların bu tarz olayları unutma süresi 45 gün müş…

Gırtlağa kadar borca batmışız… 

Sat Gitsin!

Çalışanlar 5 Tl. yemek parasıyla yaşam mücadelesi veriyor…

Boşver Gitsin!

Caddeleri-sokakları bok götürüyor…

İBB’ye Yükle Gitsin!

Kentsel Dönüşüm yılan hikâyesine döndü…

Salla Gitsin!

İmar Kaçakları had safhada…

Göz Yum Gitsin!

Kayıp 25 Milyon Dolar nerede…

Ama AKP Diye Başla Gitsin!

İşçiler Toplu Sözleşme istiyor…

At Gitsin!

Sorunlar ve sorulara verilen alaylı cevaplar sürer gider. Tüm bu olup bitenlere rağmen, Sayın Kerimoğlu’nun yaşananlar karşısındaki rahatlığının en büyük sebebi, ilçede etkin muhalefet, hatta hiç muhalefet olmayışındandır.

En son, olağanüstü belediye meclis kararıyla 10.441 metrekare taşınmaz vergi borçlarına karşılık hazineye verildi.

Karar, CHP-AK Parti-MHP’li meclis üyelerinin oy birliğiyle verildi sevgili Bakırköylüler…

Yani sizin malınızı, mecliste birlik olup babalar gibi sattılar. Üstüne birde, belediye başkanı tam AKlansın diye, AK Partili belediye meclis üyesi Servet Toraman kalkıp teşekkür konuşması yaptı.

Ne diyelim güzel sattılar, hoş sattılar, el ele sattılar. Öyle görünüyor ki; daha önce de 225 milyona bir taşınmazı satan Bakırköy Belediyesi Meclisi, Bakırköy’ün geleceğini parsel parsel satmaya devam edecek…

Belediye başkanı Kerimoğlu bugün tivıtır sayfasında, dünkü meclis konuşmasını yayınlamış. ‘’Bu araziye yapılan Fen Lisesinde şöyle gençler yetiştireceğiz-böyle gençler yetiştireceğiz-oğlumu bu fen lisesine vereceğim’’ falan diye kendini aklamaya çalışıyor.

Bir Tanrı kulu da sormamış:

Sen bu arsayı bağışlamadın ki, sıfır borçla aldığın belediyeyi borç batağına soktuğun için borcuna karşılık elinden alındı. Neyin reklamını yapıyorsun?

Bu okulun tüm yapım masraflarını cebinden mi karşılayacaksın ki, hava atıyorsun?

İdareyi-Öğretmenleri sen mi atayacaksın ki, kaliteli eğitim sözü veriyorsun?

Yoksa, ilk genel seçimde Milli Eğitim Bakanı yapılma sözü mü aldın?

Elbette söylediği yalanları 34 bin takipçisinden sadece 60 kişi beğenmiş. Onların da kimler olduklarını zaten biliyorsunuz. Yani, belediyeye bankamatik yaptığı 800 kişi ve geri kalan 1400 belediye çalışanı bile ‘’PES ARTIK’’ diyerek, paylaşıma itibar etmemişler.  

2022 Mart ayında yapılacak olan bir erken seçimde CHP-AK Parti ve MHP ilçe başkanları halka nasıl hesap verecekler-nasıl oy isteyecekler çok merak ediyorum. Gerçi insanların bu tarz olayları unutma süresi 45 gün müş…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.