Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

EN BAŞARILI BELEDİYE MECLİS ÜYESİ KİM?

BAKIRKÖY 26.03.2020 - 16:42, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

EN BAŞARILI BELEDİYE MECLİS ÜYESİ KİM?

Değerli okurlar; bildiğiniz üzere yerel seçimlerde belediyelerimiz birinci hizmet yılını doldurdular. Peki, bu bir yıllık süreçte meclis üyelerimiz nasıl bir performans gösterdiler?
Değerli Okurlar; bildiğiniz üzere yerel seçimlerde belediyelerimiz birinci hizmet yılını doldurdular. Peki, bu bir yıllık süreçte meclis üyelerimiz nasıl bir performans gösterdiler? İşte, bu sorunun cevabını sizlerden almak için anket başlatıyoruz. Bugün itibarıyla başlayacak ve 15 Nisan’da sona erecek olan anketimizde, Bakırköy Belediyemizin en başarılı meclis üyesini seçeceğiz. Ankette birinci olan meclis üyemize sizler adına teşekkür belgesi vereceğiz. Siz değerli Bakırköylülerin, başarılı bulduğunuz meclis üyesine oylarınızı sadece 1 kez atmanız önemle rica olunur. Aynı IP’den mükerrer atılan oylar geçersiz sayılacaktır.   1- Cavit Ganiç 2- S. Nadir Ataman 3- Recai Delibaşoğlu 4- Mahir Çelik 5- Arzu Gezent 6- Hasan Çalış 7- Saffet Onur 8- Nesrin Serindağ 9- Mesut Metin 10- Mehmet Tuncer Süner 11- Cem Özbey 12- Jale Tamşan 13- Ali Türkoğlu 14- Gökmen Yıldırım 15- Aret Şirin Tatlıdil 16- Nagihan Tetik 17- Şebnem Yükeb 18- Taşkın Toprak 19- Umut Yenici 20- Tarkan Ellergezen 21- Özden Akkiraz 22- Haluk Halilağaoğlu 23- Emel Tığlı 24- Margarit Dikme 25- Nebahat Tamyürek Civan 26- Halit Cebeci 27- Servet Toroman 28- Ömer Kaan Kara 29- Ahmet Altun 30- Suat Karaçorlu 31- Emine Dirican
Değerli okurlar; bildiğiniz üzere yerel seçimlerde belediyelerimiz birinci hizmet yılını doldurdular. Peki, bu bir yıllık süreçte meclis üyelerimiz nasıl bir performans gösterdiler?

Değerli Okurlar; bildiğiniz üzere yerel seçimlerde belediyelerimiz birinci hizmet yılını doldurdular.

Peki, bu bir yıllık süreçte meclis üyelerimiz nasıl bir performans gösterdiler?

İşte, bu sorunun cevabını sizlerden almak için anket başlatıyoruz. Bugün itibarıyla başlayacak ve 15 Nisan’da sona erecek olan anketimizde, Bakırköy Belediyemizin en başarılı meclis üyesini seçeceğiz. Ankette birinci olan meclis üyemize sizler adına teşekkür belgesi vereceğiz. Siz değerli Bakırköylülerin, başarılı bulduğunuz meclis üyesine oylarınızı sadece 1 kez atmanız önemle rica olunur. Aynı IP’den mükerrer atılan oylar geçersiz sayılacaktır.

 

1- Cavit Ganiç

2- S. Nadir Ataman

3- Recai Delibaşoğlu

4- Mahir Çelik

5- Arzu Gezent

6- Hasan Çalış

7- Saffet Onur

8- Nesrin Serindağ

9- Mesut Metin

10- Mehmet Tuncer Süner

11- Cem Özbey

12- Jale Tamşan

13- Ali Türkoğlu

14- Gökmen Yıldırım

15- Aret Şirin Tatlıdil

16- Nagihan Tetik

17- Şebnem Yükeb

18- Taşkın Toprak

19- Umut Yenici

20- Tarkan Ellergezen

21- Özden Akkiraz

22- Haluk Halilağaoğlu

23- Emel Tığlı

24- Margarit Dikme

25- Nebahat Tamyürek Civan

26- Halit Cebeci

27- Servet Toroman

28- Ömer Kaan Kara

29- Ahmet Altun

30- Suat Karaçorlu

31- Emine Dirican

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.