Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

EKREM İMAMOĞLU KIYAĞI...

GÜNDEM 05.07.2021 - 19:11, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

EKREM İMAMOĞLU KIYAĞI...

İBB seçimleri öncesi seçmenlerin dilinden düşmeyen ‘Her Şey Çok Güzel Olacak’ söylemini bizler daha yeni idrak etmeye başladık. Genelde, seçimle gelen her belediye başkanı göreve başlar başlamaz yandaşlarını zengin etme derdine düşüyorlar ve bunu bilen o yandaşlar hep bir ağızdan, ‘Her Şey Çok Güzel Olacak’ sloganları eşliğinde parsayı kapıyorlar. Garibim seçmen ise düzen değişti diye seviniyor. Aslında başka bir bakış açısıyla baktığımızda haklılar, düzen değişti… İki yıllık belediye başkanlığı sürecinde Ekrem İmamoğlu ile alakalı iddialar o kadar çok yoğunlaştı ki, artık neredeyse sıradanlaşmaya başladı. En son gazetemize ulaşan iddialara göre; Beşiktaş’ta bulunan Kuruçeşme Arena’nın yan tarafındaki otoparkı yıllardır Diyarbakırlı bir gurup işletiyordu. Bu yer, İmamaoğlu belediye başkanı olunca İSPARK yapılacağı bahanesiyle tahliye edildi. Bir süre sonra bu otoparkın İSPARK’ın uhdesinde kullanılmasından vazgeçilerek Adil Serdar Saçan’ın kardeşi Alper Saçan’a verildi. Otoparkın eski işletmecileri bir umut diyerek araya milletvekili Sezgin Tanrıkulu’nu koydular ama Tanrıkulu, İmamoğlu’ndan azar işittiğiyle kaldı. Bize iletilen iddialar gerçekten doğruysa şimdiden gelen gideni çok aratacak gibi görünüyor.

İBB seçimleri öncesi seçmenlerin dilinden düşmeyen ‘Her Şey Çok Güzel Olacak’ söylemini bizler daha yeni idrak etmeye başladık. Genelde, seçimle gelen her belediye başkanı göreve başlar başlamaz yandaşlarını zengin etme derdine düşüyorlar ve bunu bilen o yandaşlar hep bir ağızdan, ‘Her Şey Çok Güzel Olacak’ sloganları eşliğinde parsayı kapıyorlar. Garibim seçmen ise düzen değişti diye seviniyor. Aslında başka bir bakış açısıyla baktığımızda haklılar, düzen değişti…

İki yıllık belediye başkanlığı sürecinde Ekrem İmamoğlu ile alakalı iddialar o kadar çok yoğunlaştı ki, artık neredeyse sıradanlaşmaya başladı.

En son gazetemize ulaşan iddialara göre; Beşiktaş’ta bulunan Kuruçeşme Arena’nın yan tarafındaki otoparkı yıllardır Diyarbakırlı bir gurup işletiyordu. Bu yer, İmamaoğlu belediye başkanı olunca İSPARK yapılacağı bahanesiyle tahliye edildi. Bir süre sonra bu otoparkın İSPARK’ın uhdesinde kullanılmasından vazgeçilerek Adil Serdar Saçan’ın kardeşi Alper Saçan’a verildi. Otoparkın eski işletmecileri bir umut diyerek araya milletvekili Sezgin Tanrıkulu’nu koydular ama Tanrıkulu, İmamoğlu’ndan azar işittiğiyle kaldı.

Bize iletilen iddialar gerçekten doğruysa şimdiden gelen gideni çok aratacak gibi görünüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.