Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

CUMHURİYETE DOKUNAN ELLER KIRILSIN...

ARŞİV 06.02.2020 - 12:55, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

CUMHURİYETE DOKUNAN ELLER KIRILSIN...

Değerli okurlar; CHP’nin 2008 yılından itibaren kurulan tezgahlar-komplolarla emperyalistlerce ele geçirildiğini hep söylerim. İşte bunun en acı örneğini dün Bakırköy’de yaşadık. Bakırköy Belediye Başkanı Kerimoğlu’nun önerisiyle ve CHP’li meclis üyelerinin oylarıyla CUMHURİYET Meydanının ismi değiştirilerek Tarık Akan Meydanı yapıldı. Nedir bu CUMHURİYET’le alıp veremediğiniz? CUMHURİYET ismine düşmanlığınız-kininiz, vatan haini Seyit Rıza’dan beri hiç hız kesmedi. Cumhuriyet isminin yerine bir artisin ismini layık görerek, Gerici Yobazlarla ne farkınız kaldı?   Yaşama Hakkımız CUMHURİYET sayesindedir. Eğitim Hakkımız CUMHURİYET sayesindedir. Sağlık Hakkımız CUMHURİYET sayesindedir. Kadınların Seçme ve Seçilme Hakkı CUMHURİYET sayesindedir. Düşünce, Toplantı ve Gösteri Hakkı CUMHURİYET sayesindedir. Din ve Vicdan Özgürlüğü CUMHURİYET sayesindedir. Özel Hayatın Gizliliği CUMHURİYET sayesindedir. Dilekçe Hakkı CUMHURİYET sayesindedir. Konut Dokunulmazlığı CUMHURİYET sayesindedir. Basın Özgürlüğü CUMHURİYET sayesindedir.   Siz CHP’li meclis üyeleri; eğer o mecliste karar verme hakkına sahipseniz ve siz Bülent Kerimoğlu eğer Bakırköy’de belediye başkanlığı yapabiliyorsanız bunu CUMHURİYET’e borçlusunuz. Eğer bu ülkede rahmetli Tarık Akan meşhur olmuşsa CUMHURİYET sayesindedir.   Ne sizlere, ne de gerici yobazlara CUMHURİYETİMİZİ ve ATATÜRKÜMÜZÜ unutturmayacağız-yok ettirmeyeceğiz. Bakırköy’ün onurlu halkı sizlere gereken cevabı her satıhta verecektir. Bundan hiç kuşkunuz olmasın…

Değerli okurlar; CHP’nin 2008 yılından itibaren kurulan tezgahlar-komplolarla emperyalistlerce ele geçirildiğini hep söylerim. İşte bunun en acı örneğini dün Bakırköy’de yaşadık. Bakırköy Belediye Başkanı Kerimoğlu’nun önerisiyle ve CHP’li meclis üyelerinin oylarıyla CUMHURİYET Meydanının ismi değiştirilerek Tarık Akan Meydanı yapıldı.

Nedir bu CUMHURİYET’le alıp veremediğiniz? CUMHURİYET ismine düşmanlığınız-kininiz, vatan haini Seyit Rıza’dan beri hiç hız kesmedi. Cumhuriyet isminin yerine bir artisin ismini layık görerek, Gerici Yobazlarla ne farkınız kaldı?

 

Yaşama Hakkımız CUMHURİYET sayesindedir.

Eğitim Hakkımız CUMHURİYET sayesindedir.

Sağlık Hakkımız CUMHURİYET sayesindedir.

Kadınların Seçme ve Seçilme Hakkı CUMHURİYET sayesindedir.

Düşünce, Toplantı ve Gösteri Hakkı CUMHURİYET sayesindedir.

Din ve Vicdan Özgürlüğü CUMHURİYET sayesindedir.

Özel Hayatın Gizliliği CUMHURİYET sayesindedir.

Dilekçe Hakkı CUMHURİYET sayesindedir.

Konut Dokunulmazlığı CUMHURİYET sayesindedir.

Basın Özgürlüğü CUMHURİYET sayesindedir.

 

Siz CHP’li meclis üyeleri; eğer o mecliste karar verme hakkına sahipseniz ve siz Bülent Kerimoğlu eğer Bakırköy’de belediye başkanlığı yapabiliyorsanız bunu CUMHURİYET’e borçlusunuz. Eğer bu ülkede rahmetli Tarık Akan meşhur olmuşsa CUMHURİYET sayesindedir.

 

Ne sizlere, ne de gerici yobazlara CUMHURİYETİMİZİ ve ATATÜRKÜMÜZÜ unutturmayacağız-yok ettirmeyeceğiz. Bakırköy’ün onurlu halkı sizlere gereken cevabı her satıhta verecektir. Bundan hiç kuşkunuz olmasın…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.