Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

CHP Genel Merkezinde Bülent Kerimoğlu Çatlağı . . .

BAKIRKÖY 08.06.2020 - 23:00, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

CHP Genel Merkezinde Bülent Kerimoğlu Çatlağı . . .

CHP Genel Merkezinde Bülent Kerimoğlu Çatlağı . . . Ankara Kulislerinden gelen bu haber ilçemiz Bakırköy ile ilgili Şöyle ki; Bakırköy Belediyesi ile ilgili gelen şikayetleri değerlendiren CHP Genel Merkezi Yolsuzluk Rüşvet gibi iddiaların Partiyi yıprattığını Toplumun büyük kesiminde infial Yarattığını , İddiaların Türkiye genelinde CHP”ne Zarar verdiğini ve hatta Bakırköy ilçesi CHP İlçe Yönetiminin de kendisinden rahatsızlık duyduğunu söyleyerek Bülent Kerimoğlu Yönetimine kendilerine çeki düzen vermeleri konusunda uyarılar Yapmış. İddialara göre Bülent Kerimoğlu CHP Genel Merkezinde iddialarla ilgili ,” Belediyemiz tarihinde hiç görülmediği kadar hizmet yapıyoruz halkın yüzde doksanı Yönetimden de memnun Yapılan hizmetlerden de “ Diyerek kendisini savunmuş Bülent Kerimoğlu kendisi ve yönetimi hakkında İftira atıldığını söyleyerek ; “ Hakkımızda karalama kampanyası düzenleyen bir kesim sürekli olarak aleyhimizde Paylaşımlar yapıyor ve bizleri Genel Merkeze Şikayet ediyor ama halkımız bunlara gereken cevabı veriyor “ Diyerek , İddiaların düzmece Olduğunu belirtmiş . Oysa ; Geçtiğimiz Hafta Bir Müteahhit “ yapacağım inşaat için 2 milyon lira rüşvet istediler” Diyerek Bülent Kerimoğlunu Önce CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu”na Şikayet etmiş Sonuç alamayınca da CHP Genel Bakan yardımcısı ve Belediyelerden sorumlu Milletvekili Seyit Torun”a giderek Mağduriyetini dile getirmişti … Müteahhit tüm bu gelişmelerden bir sonuç çıkmayınca da Yazdığı bir Şikayet dilekçesi ile Konuyu İçişleri bakanlığına bildirmişti . İçişleri bakanlığı Müfettişlerinin Yaptığı Araştırma - soruşturmalar sonucu , Rüşvet ,yolsuzluk , görevi kötüye kullanma gibi iddialarla Bakırköy Belediyesi görevlileri Toplam 5 – BEŞ- Kişi hakkında Dava açılması talebiyle Soruşturmaya izin vermişti … İşte tüm bunlardan haberdar olan CHP Genel Merkezi Yöneticilerinden bir kesim , Bakırköy Belediye Başkanının sözlerine itibar etmese de “ Belediye başkanımızı mecburen savunmak durumundayız” , derken . Bir kesim ise “ Biz Yıllardır İKTİDAR Mücadelesi verirken Partimize zarar veren kim olursa olsun İçimizde barınmasın “ Diyormuş . Tüm bu gelişmelerden sonra geçtiğimiz günlerde Bülent Kerimoğlunun "Biz CHP'lilerin görevi eve koli göndermek, para göndermek değildir. Yoksulluğu bitirmektir" Açıklaması yaparak İsim vermeden Ekrem İmamoğlu”nu eleştirmesi ise Yaşanan olayların Adeta Tuzu biberi olmuş. Şimdi herkesin merak ettiği , Bülent Kerimoğlu ile CHP Genel Merkezi arasındaki Rahatsızlık nasıl giderilecek , Yine Kol Kırılıcak Yen içinde mi kalacak …? Kılıçdaroğlu Çiftinin Gözdesi Bülent Kerimoğlu Bu sınavı nasıl geçecek ? Gazeteci Serdar TAY

CHP Genel Merkezinde Bülent Kerimoğlu Çatlağı . . .

Ankara Kulislerinden gelen bu haber ilçemiz Bakırköy ile ilgili Şöyle ki; Bakırköy Belediyesi ile ilgili gelen şikayetleri değerlendiren CHP Genel Merkezi Yolsuzluk Rüşvet gibi iddiaların Partiyi yıprattığını Toplumun büyük kesiminde infial Yarattığını , İddiaların Türkiye genelinde CHP”ne Zarar verdiğini ve hatta Bakırköy ilçesi CHP İlçe Yönetiminin de kendisinden rahatsızlık duyduğunu söyleyerek Bülent Kerimoğlu Yönetimine kendilerine çeki düzen vermeleri konusunda uyarılar Yapmış.

İddialara göre Bülent Kerimoğlu CHP Genel Merkezinde iddialarla ilgili ,” Belediyemiz tarihinde hiç görülmediği kadar hizmet yapıyoruz halkın yüzde doksanı Yönetimden de memnun Yapılan hizmetlerden de “ Diyerek kendisini savunmuş

Bülent Kerimoğlu kendisi ve yönetimi hakkında İftira atıldığını söyleyerek ; “ Hakkımızda karalama kampanyası düzenleyen bir kesim sürekli olarak aleyhimizde Paylaşımlar yapıyor ve bizleri Genel Merkeze Şikayet ediyor ama halkımız bunlara gereken cevabı veriyor “ Diyerek , İddiaların düzmece Olduğunu belirtmiş .

Oysa ; Geçtiğimiz Hafta Bir Müteahhit “ yapacağım inşaat için 2 milyon lira rüşvet istediler” Diyerek Bülent Kerimoğlunu Önce CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu”na Şikayet etmiş Sonuç alamayınca da CHP Genel Bakan yardımcısı ve Belediyelerden sorumlu Milletvekili Seyit Torun”a giderek Mağduriyetini dile getirmişti …

Müteahhit tüm bu gelişmelerden bir sonuç çıkmayınca da Yazdığı bir Şikayet dilekçesi ile Konuyu İçişleri bakanlığına bildirmişti .

İçişleri bakanlığı Müfettişlerinin Yaptığı Araştırma - soruşturmalar sonucu , Rüşvet ,yolsuzluk , görevi kötüye kullanma gibi iddialarla Bakırköy Belediyesi görevlileri Toplam 5 – BEŞ- Kişi hakkında Dava açılması talebiyle Soruşturmaya izin vermişti …

İşte tüm bunlardan haberdar olan CHP Genel Merkezi Yöneticilerinden bir kesim , Bakırköy Belediye Başkanının sözlerine itibar etmese de “ Belediye başkanımızı mecburen savunmak durumundayız” , derken .

Bir kesim ise “ Biz Yıllardır İKTİDAR Mücadelesi verirken Partimize zarar veren kim olursa olsun İçimizde barınmasın “ Diyormuş .

Tüm bu gelişmelerden sonra geçtiğimiz günlerde Bülent Kerimoğlunun "Biz CHP'lilerin görevi eve koli göndermek, para göndermek değildir. Yoksulluğu bitirmektir" Açıklaması yaparak İsim vermeden Ekrem İmamoğlu”nu eleştirmesi ise Yaşanan olayların Adeta Tuzu biberi olmuş.

Şimdi herkesin merak ettiği , Bülent Kerimoğlu ile CHP Genel Merkezi arasındaki Rahatsızlık nasıl giderilecek , Yine Kol Kırılıcak Yen içinde mi kalacak …?

Kılıçdaroğlu Çiftinin Gözdesi Bülent Kerimoğlu Bu sınavı nasıl geçecek ?

Gazeteci Serdar TAY

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.