Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

BEKLENEN “KÖREBE TALİH“ KİTABI ÇIKTI...

GÜNDEM 26.02.2020 - 13:28, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

BEKLENEN “KÖREBE TALİH“ KİTABI ÇIKTI...

Genç yazar Onur Palut’un ilk kitabı olan “KÖREBE TALİH“ değerli okuyucularıyla buluşmak üzere kitabevlerindeki raflarda yerini aldı.
Genç yazar Onur Palut’un ilk kitabı olan “KÖREBE TALİH“ değerli okuyucularıyla buluşmak üzere kitabevlerindeki raflarda yerini aldı. Birbirinden bağımsız beş hikayeden oluşan kitap, sona geldiğinde ilginç bir şekilde ortak noktada birleşiyor. Genç yazar Onur Palut, dilsel araç ve olanaklardan yararlanarak düşünce, duygu, hayal ve eylemlerini özgün, kişisel bir yaklaşımla kitabında ifade etmiş, hazır kalıpların ve verili dilin dışında kendine özgü dille anlatı evrenini kurabilmiş bir yazar olarak dili bir bütün halinde kendinin kılmaya çalışmış.   KÖREBE TALİH Hayat bir körebe oyunudur ve hepimiz bu oyunda birer ebeyiz. Gözlerimiz bağlı bir şekilde hayatı bir yerlerinden yakalamaya çalışırız ve hatta bazı zamanlar yakaladığımızı bile düşünürüz. Fakat oyunun kurallarını belirleyen ve bizi bir şekilde yakalayan şey aslında, kaderimizdir. Kimi zaman gözlerimizi açınca mutlu oluruz, kimi zaman hüsrana uğrarız. Her iki durumda da hayat sürekli olarak bizlere güler. Hatta bazen kahkaha atar derecesinde. Sürüp giden bu oyunda ne yaparsak yapalım kaderimizden kaçamayız. Sosyal içerikli birbirinden bağımsız bu beş hikâye, sonuç olarak bir ortak noktada birleşmektedir ve her bölümün kahramanlarının yolları bir noktada kesişir. Gerçek hayatın dışına çıkmadan ve enteresanlık katmak adına olayları abartmadan yazılan bu kitap, okuyucuda merak uyandırırken, kurgusuyla da sürekli olarak ters köşeye yatırmaktadır. Bu kitabı okuyarak, siz de bu oyuna katılmak ister misiniz? Tabi bu sefer tek bir farkla. Gözleriniz açık bir şekilde…   Uzun ve meşakkatli yolda ilk adımını sağlam atan genç yazar Onur Palut’a, ilk kitabı olan “KÖREBE TALİH“ eserini alarak destek vereceğinizi umuyorum…
Genç yazar Onur Palut’un ilk kitabı olan “KÖREBE TALİH“ değerli okuyucularıyla buluşmak üzere kitabevlerindeki raflarda yerini aldı.

Genç yazar Onur Palut’un ilk kitabı olan “KÖREBE TALİH“
değerli okuyucularıyla buluşmak üzere kitabevlerindeki raflarda yerini aldı. Birbirinden bağımsız beş hikayeden oluşan kitap, sona geldiğinde ilginç bir şekilde ortak noktada birleşiyor. Genç yazar Onur Palut, dilsel araç ve olanaklardan yararlanarak düşünce, duygu, hayal ve eylemlerini özgün, kişisel bir yaklaşımla kitabında ifade etmiş, hazır kalıpların ve verili dilin dışında kendine özgü dille anlatı evrenini kurabilmiş bir yazar olarak dili bir bütün halinde kendinin kılmaya çalışmış.

 

KÖREBE TALİH

Hayat bir körebe oyunudur ve hepimiz bu oyunda birer ebeyiz. Gözlerimiz bağlı bir şekilde hayatı bir yerlerinden yakalamaya çalışırız ve hatta bazı zamanlar yakaladığımızı bile düşünürüz. Fakat oyunun kurallarını belirleyen ve bizi bir şekilde yakalayan şey aslında, kaderimizdir. Kimi zaman gözlerimizi açınca mutlu oluruz, kimi zaman hüsrana uğrarız. Her iki durumda da hayat sürekli olarak bizlere güler. Hatta bazen kahkaha atar derecesinde. Sürüp giden bu oyunda ne yaparsak yapalım kaderimizden kaçamayız.

Sosyal içerikli birbirinden bağımsız bu beş hikâye, sonuç olarak bir ortak noktada birleşmektedir ve her bölümün kahramanlarının yolları bir noktada kesişir. Gerçek hayatın dışına çıkmadan ve enteresanlık katmak adına olayları abartmadan yazılan bu kitap, okuyucuda merak uyandırırken, kurgusuyla da sürekli olarak ters köşeye yatırmaktadır.

Bu kitabı okuyarak, siz de bu oyuna katılmak ister misiniz? Tabi bu sefer tek bir farkla. Gözleriniz açık bir şekilde…

 

Uzun ve meşakkatli yolda ilk adımını sağlam atan genç yazar Onur Palut’a, ilk kitabı olan “KÖREBE TALİH“ eserini alarak destek vereceğinizi umuyorum…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.