Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

BAKIRKÖY'DE KONGRE RÜZGARLARI...

10.08.2020 - 17:55, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

BAKIRKÖY'DE KONGRE RÜZGARLARI...

Değerli okurlar; ilçe kongresini ocak ayında gerçekleştiren CHP’den sonra, bu ay MHP ve önümüzdeki ay ise AK Parti ilçe kongreleri yapılacaktır.
Milliyetçi Hareket Partisi Bakırköy İlçe Başkanlığı Olağan Kongresi 23 Ağustos günü Tarık Akan Kültür Merkezinde yapılacak. Mevcut ilçe başkanı Turgut İnan dışında başka aday çıkmadığı için tek adaylı seçim yaşanacak. Bir tarafta hiçbir maddi destek almadan, tamamen ülküdaşlık esasına dayanarak ekonomik zorlukların üstesinden gelmeye çalışan, öte tarafta tek meclis üyeleriyle Bakırköy Belediyesinin yanlış uygulamalarına muhalefet eden MHP’nin, yeni yönetiminin kimlerden oluşacağı ise merak konusu. MHP ilçe kongresinde, Covid 19 salgını nedeni ile, bilim kurulunun görüşleri ve genel merkezin talimatları doğrultusunda, kesinlikle seyirci ve misafir bulunmayacak, sosyal mesafe kurallarına uyularak sadece hazirun listesinde olan delegelerin katılımıyla gerçekleşecek.   Son iki yıldır belediyenin yanlış uygulamaları karşısında görmedim-duymadım-bilmiyor umu oynamayı tercih eden AK Parti ise, kongresini Eylül ayında gerçekleştirecek. Genel merkezin tutumuna göre; ya mevcut başkanla yola devam edilecek, ya da yine genel merkezin istediği bir aday varsa onunla devam edilecek. Aday belirlemede, son yerel seçimlerde partinin Bakırköy’de ki oyu’nu artırması dikkate alınacaktır mutlaka. AK Parti Bakırköy ilçe başkanlığı için aday olacaklar varsa şimdiden uyarayım; 25.000 tl +stopaj kira, 18.000 tl çalışanların gideri, sair giderler 15.000 tl. Yani ilçe başkanı olmayı düşünecek olan adayın her ay minimum 60.000 tl masrafı göze alması gerekiyor. Peki, mevcut ilçe başkan ve yönetimi bu parayı her ay nasıl karşılıyor? Bununla ilgili hiçbir malumatımız yok. Sadece Genel merkezin kira yardımı yapmadığını, il başkanlığının ise daha önce aylık 7000 tl yardım yaptığını ama son bir yıldır bu yardımın da kesildiğini biliyoruz. Eğer ilçe başkanlığı konuyla alakalı bilgi verirlerse yine buradan sizlere aktaracağım. Zaten siyasi partilerin bu kadar gösterişli binalarda siyaset yapıp halka inmeleri-kendilerini halk insanı olarak lanse etmeleri de çok zor. AK Parti ilçe başkanlığı, daha küçük ama daha sıcak-sami bir yuvaya kavuşur inşallah. AK Parti ilçe kongresine son bir hafta kala sizlere daha detaylı bilgiler sunacağım.
Değerli okurlar; ilçe kongresini ocak ayında gerçekleştiren CHP’den sonra, bu ay MHP ve önümüzdeki ay ise AK Parti ilçe kongreleri yapılacaktır.

Milliyetçi Hareket Partisi Bakırköy İlçe Başkanlığı Olağan Kongresi 23 Ağustos günü Tarık Akan Kültür Merkezinde yapılacak. Mevcut ilçe başkanı Turgut İnan dışında başka aday çıkmadığı için tek adaylı seçim yaşanacak. Bir tarafta hiçbir maddi destek almadan, tamamen ülküdaşlık esasına dayanarak ekonomik zorlukların üstesinden gelmeye çalışan, öte tarafta tek meclis üyeleriyle Bakırköy Belediyesinin yanlış uygulamalarına muhalefet eden MHP’nin, yeni yönetiminin kimlerden oluşacağı ise merak konusu.

MHP ilçe kongresinde, Covid 19 salgını nedeni ile, bilim kurulunun görüşleri ve genel merkezin talimatları doğrultusunda, kesinlikle seyirci ve misafir bulunmayacak, sosyal mesafe kurallarına uyularak sadece hazirun listesinde olan delegelerin katılımıyla gerçekleşecek.

 

Son iki yıldır belediyenin yanlış uygulamaları karşısında görmedim-duymadım-bilmiyor umu oynamayı tercih eden AK Parti ise, kongresini Eylül ayında gerçekleştirecek. Genel merkezin tutumuna göre; ya mevcut başkanla yola devam edilecek, ya da yine genel merkezin istediği bir aday varsa onunla devam edilecek. Aday belirlemede, son yerel seçimlerde partinin Bakırköy’de ki oyu’nu artırması dikkate alınacaktır mutlaka. AK Parti Bakırköy ilçe başkanlığı için aday olacaklar varsa şimdiden uyarayım; 25.000 tl +stopaj kira, 18.000 tl çalışanların gideri, sair giderler 15.000 tl. Yani ilçe başkanı olmayı düşünecek olan adayın her ay minimum 60.000 tl masrafı göze alması gerekiyor.

Peki, mevcut ilçe başkan ve yönetimi bu parayı her ay nasıl karşılıyor?

Bununla ilgili hiçbir malumatımız yok. Sadece Genel merkezin kira yardımı yapmadığını, il başkanlığının ise daha önce aylık 7000 tl yardım yaptığını ama son bir yıldır bu yardımın da kesildiğini biliyoruz. Eğer ilçe başkanlığı konuyla alakalı bilgi verirlerse yine buradan sizlere aktaracağım.

Zaten siyasi partilerin bu kadar gösterişli binalarda siyaset yapıp halka inmeleri-kendilerini halk insanı olarak lanse etmeleri de çok zor. AK Parti ilçe başkanlığı, daha küçük ama daha sıcak-sami bir yuvaya kavuşur inşallah.

AK Parti ilçe kongresine son bir hafta kala sizlere daha detaylı bilgiler sunacağım.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.