Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

BAKIRKÖY CHP İLÇE BAŞKANLIĞI NEREYE KOŞUYOR?

BAKIRKÖY 19.03.2021 - 22:58, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

BAKIRKÖY CHP İLÇE BAŞKANLIĞI NEREYE KOŞUYOR?

CHP Bakırköy ilçe yönetimine karşı başgösteren huzursuzluk had safhaya ulaşmış durumda. Farklı grupların 'Taşıma Oylarla' seçim kazandığı, kamu vicdanında da kabul görmeyen ilçe yönetimi; koltuk kavgaları-siyasi hırslar-mezhep çatışmaları-belediyeden şahsi beklentiler-ilçe başkanı Celal Sevinç’i etkisiz eleman yapma çalışmaları gibi nedenlerle bugüne kadar hiçbir varlık gösteremediler. Son 2 yılda yapılan yeni üye kayıtlarına dikkatlice baktığınızda, partinin ne duruma geldiğini çok rahat görebilirsiniz. Bildiğiniz düğün salonu görüntüsü veren CHP İlçe de grup önderleri, ‘’Ayşe-Fatma-Hayriye, haydi çiftetelliye’’ demiş de onlarda meydana çıkmışlar, ayrı ilçelerde oturup aynı düğünde buluşmuşlar gibi… Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, SeyİT Rıza’yı kahraman ilan eden-tacizcilere tecavüzcülere sessiz kalan-belediye başkanlıklarına milletvekilliklerine mezhepçi-FETÖCÜ-Kürt Kuyrukçusu atamalar yapan genel merkez yönetimi; HDP söylemleriyle siyaset yapıp, ülkemizin kurucusu-kurtarıcısı Atatürk’e düşman söylemlerde bulunan DEVA, Gelecek Partisi ile ittifak kurma gayretleri içerisinde… İşte, bu ahval ve şerait içindeki CHP’yi fabrika ayarlarına döndürmek isteyen Bakırköylü gerçek Atatürkçüler kolları sıvadılar. Partilerini çekilmek istenen bataklıktan kurtarma çabaları ile başlattıkları Turuncu Devrim, artık önüne geçilemeyecek bir fırtınaya dönüşmekte.   Bir çift lafım da, belediye meclis üyelerine olacak. Tarih bilgileri 14 şubat sevgililer günüyle sınırlı, ilçede ki kaymakamlık ve emniyet binalarının taşınmasıyla huzurevinin kapatılması arasında farkı bilemeyen, 65 yaşındaki eşlerini belediye de işe sokmakta bir beis göremeyen, ilçenin sorunları kendilerine aktarıldığında ’’ben bilmem başkanım bilir’’ diye geçiştiren, işçi eylemleri karşısında kör-sağır-dilsiz- taklidi yapan meclis üyelerinin ‘itaat et rahat et’ düsturuyla hareket etmeleri artık can sıkmaya başladı. Halkın ve belediye çalışanlarının yaşadıkları zulme karşı çıkmaya cesareti olmayan o meclis üyelerine buradan,  ‘’Zulm ile Âbâd Olanın Âhiri Berbâd Olur’’ sözünü bir kez daha hatırlatmakta yarar var. Şimdilerde meclis üyeleri içlerinden, ‘’Allah’ım önümüzdeki dönem de beni meclis üyesi yap’’ diye dua ediyorlar. Allah’ım, bak peşin peşin söyleyeyim… eğer bu vizyonsuz meclis üyelerinin duaları kabul olur da benim olmazsa valla-billa Şaman olurum.   Son günlerde Bakırköy’de büyük şair Nazım Hikmet’in: ‘Çocuklar inanın, inanın çocuklar, Güzel günler göreceğiz güneşli günler’ şiiri pek revaçta… Usta şair hayatta olsaydı ve Bakırköy’de yaşasaydı; nüfusunun yüzde 70’i 60 yaş üstü olan ilçemizde: ‘Torunlar inanın, inanın torunlar, Güzel günler göreceksiniz güneşli günler’’ diye şiirini yeniden düzenlerdi.

CHP Bakırköy ilçe yönetimine karşı başgösteren huzursuzluk had safhaya ulaşmış durumda. Farklı grupların 'Taşıma Oylarla' seçim kazandığı, kamu vicdanında da kabul görmeyen ilçe yönetimi; koltuk kavgaları-siyasi hırslar-mezhep çatışmaları-belediyeden şahsi beklentiler-ilçe başkanı Celal Sevinç’i etkisiz eleman yapma çalışmaları gibi nedenlerle bugüne kadar hiçbir varlık gösteremediler. Son 2 yılda yapılan yeni üye kayıtlarına dikkatlice baktığınızda, partinin ne duruma geldiğini çok rahat görebilirsiniz. Bildiğiniz düğün salonu görüntüsü veren CHP İlçe de grup önderleri, ‘’Ayşe-Fatma-Hayriye, haydi çiftetelliye’’ demiş de onlarda meydana çıkmışlar, ayrı ilçelerde oturup aynı düğünde buluşmuşlar gibi…

Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, SeyİT Rıza’yı kahraman ilan eden-tacizcilere tecavüzcülere sessiz kalan-belediye başkanlıklarına milletvekilliklerine mezhepçi-FETÖCÜ-Kürt Kuyrukçusu atamalar yapan genel merkez yönetimi; HDP söylemleriyle siyaset yapıp, ülkemizin kurucusu-kurtarıcısı Atatürk’e düşman söylemlerde bulunan DEVA, Gelecek Partisi ile ittifak kurma gayretleri içerisinde…

İşte, bu ahval ve şerait içindeki CHP’yi fabrika ayarlarına döndürmek isteyen Bakırköylü gerçek Atatürkçüler kolları sıvadılar. Partilerini çekilmek istenen bataklıktan kurtarma çabaları ile başlattıkları Turuncu Devrim, artık önüne geçilemeyecek bir fırtınaya dönüşmekte.

 

Bir çift lafım da, belediye meclis üyelerine olacak. Tarih bilgileri 14 şubat sevgililer günüyle sınırlı, ilçede ki kaymakamlık ve emniyet binalarının taşınmasıyla huzurevinin kapatılması arasında farkı bilemeyen, 65 yaşındaki eşlerini belediye de işe sokmakta bir beis göremeyen, ilçenin sorunları kendilerine aktarıldığında ’’ben bilmem başkanım bilir’’ diye geçiştiren, işçi eylemleri karşısında kör-sağır-dilsiz- taklidi yapan meclis üyelerinin ‘itaat et rahat et’ düsturuyla hareket etmeleri artık can sıkmaya başladı. Halkın ve belediye çalışanlarının yaşadıkları zulme karşı çıkmaya cesareti olmayan o meclis üyelerine buradan,  ‘’Zulm ile Âbâd Olanın Âhiri Berbâd Olur’’ sözünü bir kez daha hatırlatmakta yarar var.

Şimdilerde meclis üyeleri içlerinden, ‘’Allah’ım önümüzdeki dönem de beni meclis üyesi yap’’ diye dua ediyorlar. Allah’ım, bak peşin peşin söyleyeyim… eğer bu vizyonsuz meclis üyelerinin duaları kabul olur da benim olmazsa valla-billa Şaman olurum.

 

Son günlerde Bakırköy’de büyük şair Nazım Hikmet’in:

‘Çocuklar inanın, inanın çocuklar,

Güzel günler göreceğiz güneşli günler’ şiiri pek revaçta…

Usta şair hayatta olsaydı ve Bakırköy’de yaşasaydı; nüfusunun yüzde 70’i 60 yaş üstü olan ilçemizde:

‘Torunlar inanın, inanın torunlar,

Güzel günler göreceksiniz güneşli günler’’ diye şiirini yeniden düzenlerdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.