Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

ADALAR'DA NELER OLUYOR?

10.07.2020 - 16:06, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

ADALAR'DA NELER OLUYOR?

Değerli okurlar; bugün yazacaklarım üzerine uzun uzadıya düşünün… İstanbul Büyükada’da 1919’daki işgal günlerinde İngiliz Ordu Karargâhı olarak kullanılan Splendid Otel, 15 Temmuz’da CIA’ya çalışan ABD’li profesör Henri Barkey’in de aralarında olduğu çoğu yabancı 17 ismin gizemli bir toplantısıyla gündeme gelmişti. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişiminde planlayıcı olduğu iddiasıyla hakkında soruşturma yürütülen CIA eski danışmanı Henry Barkey’in, İstanbul’da kaldığı Splendid Palace’den 17 Temmuz’da ayrılırken resepsiyon bankosunun üzerine, “Pensilvanya” yazısının olduğu bir masa zili bıraktığı ortaya çıkmıştı. O günden sonra da ‘’Su uyur düşman uyumaz’’ misali, Türkiye üzerine oynan oyunlardan asla vazgeçilmedi ama bu defa düşman, faaliyetlerini daha temkinli yürütmeye devam etti.. Başta MİT olmak üzere, Adalar Emniyet Müdürlüğüne getirilen Murat Bingöl ve Adalar Cumhuriyet başsavcısı v. Ömer Lütfi Savaş, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra başarılı çalışmalara imza atarak FETÖ yapılanmasının Adalar ilçesinde faaliyet göstermelerine izin vermediler. Attıkları her adımda savcı ve emniyet müdürünün karşı hamlesiyle karşılaşan FETÖ, üstüne birde Kaymakamın dik duruşuyla tamamen Adalar’dan silinmek üzereyken; önce savcının tayini çıktı, ardından ilçe emniyet müdürünün… Şimdi herkes, sırada Kaymakam mı var diye merak içinde. Elbette yerlerine atanacak olan yeni savcımız ve emniyet müdürümüz de aynı kararlılığı göstererek, FETÖ ve Alman Vakıflarının ilçemizde yuvalanmalarına asla fırsat vermeyeceklerdir. Alman Vakıflarının tavsiyesi, Enis Berberoğlu-Can Dündar’ın ısrarı üzerine Erdem Gül’ün Adalar ilçesine belediye başkanı olmasıyla birlikte ilçede farklı bir süreç mi yaşanıyor, Ö. F. B. güç gösterisi mi yapıyor. Yoksa bunlar komplo teorisi mi, birlikte yaşayıp göreceğiz.   Ülkemin her karış toprağını vatanı bilip canla başla çalışan emniyet müdürümüz Murat Bingöl ve cumhuriyet başsavcı vekilimiz Ömer Lütfi Savaş’a yeni görevlerinde başarılarının devamını diliyorum. Tanrı her daim yar ve yardımcıları olsun…

Değerli okurlar; bugün yazacaklarım üzerine uzun uzadıya düşünün…

İstanbul Büyükada’da 1919’daki işgal günlerinde İngiliz Ordu Karargâhı olarak kullanılan Splendid Otel, 15 Temmuz’da CIA’ya çalışan ABD’li profesör Henri Barkey’in de aralarında olduğu çoğu yabancı 17 ismin gizemli bir toplantısıyla gündeme gelmişti.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişiminde planlayıcı olduğu iddiasıyla hakkında soruşturma yürütülen CIA eski danışmanı Henry Barkey’in, İstanbul’da kaldığı Splendid Palace’den 17 Temmuz’da ayrılırken resepsiyon bankosunun üzerine, “Pensilvanya” yazısının olduğu bir masa zili bıraktığı ortaya çıkmıştı.

O günden sonra da ‘’Su uyur düşman uyumaz’’ misali, Türkiye üzerine oynan oyunlardan asla vazgeçilmedi ama bu defa düşman, faaliyetlerini daha temkinli yürütmeye devam etti..

Başta MİT olmak üzere, Adalar Emniyet Müdürlüğüne getirilen Murat Bingöl ve Adalar Cumhuriyet başsavcısı v. Ömer Lütfi Savaş, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra başarılı çalışmalara imza atarak FETÖ yapılanmasının Adalar ilçesinde faaliyet göstermelerine izin vermediler.

Attıkları her adımda savcı ve emniyet müdürünün karşı hamlesiyle karşılaşan FETÖ, üstüne birde Kaymakamın dik duruşuyla tamamen Adalar’dan silinmek üzereyken; önce savcının tayini çıktı, ardından ilçe emniyet müdürünün… Şimdi herkes, sırada Kaymakam mı var diye merak içinde.

Elbette yerlerine atanacak olan yeni savcımız ve emniyet müdürümüz de aynı kararlılığı göstererek, FETÖ ve Alman Vakıflarının ilçemizde yuvalanmalarına asla fırsat vermeyeceklerdir.

Alman Vakıflarının tavsiyesi, Enis Berberoğlu-Can Dündar’ın ısrarı üzerine Erdem Gül’ün Adalar ilçesine belediye başkanı olmasıyla birlikte ilçede farklı bir süreç mi yaşanıyor,

Ö. F. B. güç gösterisi mi yapıyor.

Yoksa bunlar komplo teorisi mi, birlikte yaşayıp göreceğiz.

 

Ülkemin her karış toprağını vatanı bilip canla başla çalışan emniyet müdürümüz Murat Bingöl ve cumhuriyet başsavcı vekilimiz Ömer Lütfi Savaş’a yeni görevlerinde başarılarının devamını diliyorum. Tanrı her daim yar ve yardımcıları olsun…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.