Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

ADALAR'DA GÜZEL İŞLER DE YAPILIYOR...

ADALAR 15.05.2020 - 15:52, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

ADALAR'DA GÜZEL İŞLER DE YAPILIYOR...

  ADALAR'DA GÜZEL İŞLER DE YAPILIYOR... Evet belki çok güncel bir haber değil ama haber değerini fazlasıyla taşıyan bir konu olması sebebiyle gündeme getirmekte fayda görüyoruz. Bildiğiniz gibi uzun yıllardır kullanılmayan ve harabe olmuş Büyükada Maden Mahallesi Karakolu, İlçe Emniyet Müdürü Murat BİNGÖL tarafından yeniden faaliyete geçirildi. İlçeye tayin olduğun günden itibaren ciddi çalışmalara imza atan ve birçok sorunu çözen Emniyet Müdürü Murat BİNGÖL bu çalışmalarıyla tüm Adalıların takdirini kazanırken insanlarla kurduğu yakın ilişkiler sayesinde de Adalıların sevgi ve saygısını kazandı. Hizmetlerinden ve verdiği güven duygusundan dolayı Sayın Murat BİNGÖL'e ve çalışma arkadaşlarına teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.   Haber videomuz aşağıdadır.

 

ADALAR'DA GÜZEL İŞLER DE YAPILIYOR...

Evet belki çok güncel bir haber değil ama haber değerini fazlasıyla taşıyan bir konu olması sebebiyle gündeme getirmekte fayda görüyoruz. Bildiğiniz gibi uzun yıllardır kullanılmayan ve harabe olmuş Büyükada Maden Mahallesi Karakolu, İlçe Emniyet Müdürü Murat BİNGÖL tarafından yeniden faaliyete geçirildi. İlçeye tayin olduğun günden itibaren ciddi çalışmalara imza atan ve birçok sorunu çözen Emniyet Müdürü Murat BİNGÖL bu çalışmalarıyla tüm Adalıların takdirini kazanırken insanlarla kurduğu yakın ilişkiler sayesinde de Adalıların sevgi ve saygısını kazandı. Hizmetlerinden ve verdiği güven duygusundan dolayı Sayın Murat BİNGÖL'e ve çalışma arkadaşlarına teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

 

Haber videomuz aşağıdadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.