Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Adalar da FETÖ Operasyonu

ADALAR 27.09.2020 - 21:14, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

Adalar da FETÖ Operasyonu

Son Dakika Şimdi aldığımız bir son dakika haberine göre; eski Adalar belediye başkanı Atilla Aytaç döneminde usulsüz olarak işe alınan ve tamamı askeriyeden geçme 10 zabıta memurundan birisi olan O. T. bugün FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanarak Silivri cezaevine konuldu. Diğer bazı zabıta memurları hakkında ise soruşturma devam ediyor. Konuyla ilgili ayrıntılı haber yarın siz okurlara sunulacaktır.

Son Dakika

Şimdi aldığımız bir son dakika haberine göre; eski Adalar belediye başkanı Atilla Aytaç döneminde usulsüz olarak işe alınan ve tamamı askeriyeden geçme 10 zabıta memurundan birisi olan O. T. bugün FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanarak Silivri cezaevine konuldu.
Diğer bazı zabıta memurları hakkında ise soruşturma devam ediyor. Konuyla ilgili ayrıntılı haber yarın siz okurlara sunulacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.