Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

ADALAR BELEDİYESİ VE TERÖR...

ADALAR 22.01.2021 - 13:25, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

ADALAR BELEDİYESİ VE TERÖR...

Adalar’da sular bir türlü durulmak bilmiyor. Belediye başkanı Erdem Gül, öncesinde Enis Berberoğlu ve Can Dündar’ın kendisine yayınlamak üzere verdikleri MİT Tırları haberiyle gündem olmuştu. Göreve geldikten hemen sonra ise, İstiklal Marşı krizine sebep olmuş, Tek Devlet-Tek Millet kavramını reddederek 6-7 Eylül olaylarının aslında katliam olduğunu savunup, bize göre TCK 216 maddeyi ihlal suçu işlemişti. Aynı Erdem Gül, Diyarbakır’da katıldığı Nevruz kutlamasında arkasında PKK terör örgütü flaması olmasına rağmen yargılanmazken, aynı karede bulunan ve şu an yurtdışında firari olarak yaşayan Can Dündar 7,5 yılla yargılanıyor. Yine, Erdem Gül’ün özel kaleminde çalışan A. K. İse başka bir terör örgütünün avukatı olup örgütün ölüm orucunu tutan kişiyi destekleyen paylaşımlarda bulunmuştur.  Masum bir karikatürden bile hakkımda suç duyurusunda bulunup ceza almamı sağlayanlara gösterilen hoşgörüyü anlamak elbette güç… Her zaman hukukun üstünlüğünü savunan gazetemiz sadece kamuoyunu bilgilendirmekle mükelleftir. Son karar mercii, bu ülkenin Cumhuriyet Savcıları-Hâkimleridir.   Bildiğiniz üzere, Adalar İlçemizde çalıştırılmak üzere İETT’ye 70 kişi alındı. Birçoğu Adalı olmayan ve genelde CHP-HDP seçmenlerinden tercih edilen kişiler için hiçbir şey demeyeceğim. Çünkü bu ülkede liyakatı ön planda tutan siyasi parti yok. İşe alımlarda sistem yandaşlık üzerine kurulmuş ve bunu tüm partiler yapıyorlar.  Benim asıl zoruma giden şey; CHP ilçe başkanı Ercan Akpolat’ın işin şeyini çıkarmasıdır… Enişte-Kuzen-Oğul’u aynı anda işe almak ne kadar ahlaki-etik, varın siz karar verin. Benim söyleyecek tek sözüm vardır, ‘’Yiyin efendiler yiyin, bu han-ı iştiha sizin. Doyunca, tıksırınca, çatlayıncaya kadar yiyin! Hemde Gençler işsizlikten kırılırken!!!   Adalar AK Parti İlçe kongresi yapılıp yeni başkan ve yönetim seçildi. Her ne kadar, hilafet sevdalısı-Atatürk düşmanı kişi ve bir yöneticiye yakışmayan hakaret-küfür dolu söylemlerde bulunan başka biri yönetime girse de genelde başarılı olacağına inandığım bir liste yapılmış. İl delege listesine saygın isimleri yazarak şimdiden umut vadeden Sina Şen başkana ve yönetimine önümüzdeki süreç için başarılar dilerim.

Adalar’da sular bir türlü durulmak bilmiyor. Belediye başkanı Erdem Gül, öncesinde Enis Berberoğlu ve Can Dündar’ın kendisine yayınlamak üzere verdikleri MİT Tırları haberiyle gündem olmuştu. Göreve geldikten hemen sonra ise, İstiklal Marşı krizine sebep olmuş, Tek Devlet-Tek Millet kavramını reddederek 6-7 Eylül olaylarının aslında katliam olduğunu savunup, bize göre TCK 216 maddeyi ihlal suçu işlemişti. Aynı Erdem Gül, Diyarbakır’da katıldığı Nevruz kutlamasında arkasında PKK terör örgütü flaması olmasına rağmen yargılanmazken, aynı karede bulunan ve şu an yurtdışında firari olarak yaşayan Can Dündar 7,5 yılla yargılanıyor. Yine, Erdem Gül’ün özel kaleminde çalışan A. K. İse başka bir terör örgütünün avukatı olup örgütün ölüm orucunu tutan kişiyi destekleyen paylaşımlarda bulunmuştur.  Masum bir karikatürden bile hakkımda suç duyurusunda bulunup ceza almamı sağlayanlara gösterilen hoşgörüyü anlamak elbette güç… Her zaman hukukun üstünlüğünü savunan gazetemiz sadece kamuoyunu bilgilendirmekle mükelleftir. Son karar mercii, bu ülkenin Cumhuriyet Savcıları-Hâkimleridir.

 

Bildiğiniz üzere, Adalar İlçemizde çalıştırılmak üzere İETT’ye 70 kişi alındı. Birçoğu Adalı olmayan ve genelde CHP-HDP seçmenlerinden tercih edilen kişiler için hiçbir şey demeyeceğim. Çünkü bu ülkede liyakatı ön planda tutan siyasi parti yok. İşe alımlarda sistem yandaşlık üzerine kurulmuş ve bunu tüm partiler yapıyorlar. 
Benim asıl zoruma giden şey; CHP ilçe başkanı Ercan Akpolat’ın işin şeyini çıkarmasıdır… Enişte-Kuzen-Oğul’u aynı anda işe almak ne kadar ahlaki-etik, varın siz karar verin. Benim söyleyecek tek sözüm vardır, ‘’Yiyin efendiler yiyin, bu han-ı iştiha sizin. Doyunca, tıksırınca, çatlayıncaya kadar yiyin! Hemde Gençler işsizlikten kırılırken!!!

 

Adalar AK Parti İlçe kongresi yapılıp yeni başkan ve yönetim seçildi. Her ne kadar, hilafet sevdalısı-Atatürk düşmanı kişi ve bir yöneticiye yakışmayan hakaret-küfür dolu söylemlerde bulunan başka biri yönetime girse de genelde başarılı olacağına inandığım bir liste yapılmış. İl delege listesine saygın isimleri yazarak şimdiden umut vadeden Sina Şen başkana ve yönetimine önümüzdeki süreç için başarılar dilerim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.