Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

ABD’YE MEYDAN OKUYAN KİM JONG ÖLDÜ MÜ?

GÜNDEM 21.04.2020 - 13:57, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:26
 

ABD’YE MEYDAN OKUYAN KİM JONG ÖLDÜ MÜ?

ABD ve başkan Trump'a meydan okuyan, ezilen ulusların kahramanı Kim Jong ile ilgili üzücü bilgiler geliyor. CNN, son dakika geçtiği haberinde Kuzey Kore lideri Kim Jong Un'un sağlık durumunun kritik olduğunu bildirdi.
Acaba ABD gizli operasyon mu yaptı? ABD ve başkan Trump'a meydan okuyan, ezilen ulusların kahramanı Kim Jong ile ilgili üzücü bilgiler geliyor. CNN, son dakika geçtiği haberinde Kuzey Kore lideri Kim Jong Un'un sağlık durumunun kritik olduğunu bildirdi. Ülkesinde en son 4 gün önce hükümet toplantısında görülen Kim Jong Un'un kalp ameliyatı için gelen bir doktordan koronavirüs kaptığı, komada olduğu, bazı kaynaklarda ise beyin ölümünün gerçekleştiği söyleniyor. Kuzey Kore'nin adından sıkça söz ettiren lideri Kim Jong Un'un sağlık durumuna ilişkin kritik açıklamalar birbiri ardına geliyor. CNN bugün geçtiği son dakika haberinde, Kuzey Kore lideri Kim Jong Un'un geçirdiği bir ameliyat sonrası ciddi tehlike altında olduğunu bildirdi. CNN söz konusu haberini, doğrudan bilgi sahibi ABD'li bir üst düzey yetkiliye dayandırırken, başka bir ABD'li yetkiliden Kim'in sağlık durumuna ilişkin endişelerin doğru olduğunu aktardı. ABD basınında yer alan diğer açıklamalara göre ise Kim Jong Un, kalp kapakçık ameliyatına yardımcı olmak için içeri giren Çinli bir doktordan COVID-19 virüsü kaptığı, sağlık durumunun stabil göründüğü bildirildi. Kim'in 15 Nisan'da büyükbabasının doğum günü için düzenlenen kutlamayı kaçırması akıllarda soru işaretleri oluşmasına sebep olmuştu. Kuzey Kore lideri Kim Jong Un, 4 gün önce bir hükümet toplantısında görülmüştü. Bu durum Kim'in sağlığına ilişkin spekülasyonlara hız verdi.
ABD ve başkan Trump'a meydan okuyan, ezilen ulusların kahramanı Kim Jong ile ilgili üzücü bilgiler geliyor. CNN, son dakika geçtiği haberinde Kuzey Kore lideri Kim Jong Un'un sağlık durumunun kritik olduğunu bildirdi.

Acaba ABD gizli operasyon mu yaptı?

ABD ve başkan Trump'a meydan okuyan, ezilen ulusların kahramanı Kim Jong ile ilgili üzücü bilgiler geliyor. CNN, son dakika geçtiği haberinde Kuzey Kore lideri Kim Jong Un'un sağlık durumunun kritik olduğunu bildirdi. Ülkesinde en son 4 gün önce hükümet toplantısında görülen Kim Jong Un'un kalp ameliyatı için gelen bir doktordan koronavirüs kaptığı, komada olduğu, bazı kaynaklarda ise beyin ölümünün gerçekleştiği söyleniyor.

Kuzey Kore'nin adından sıkça söz ettiren lideri Kim Jong Un'un sağlık durumuna ilişkin kritik açıklamalar birbiri ardına geliyor. CNN bugün geçtiği son dakika haberinde, Kuzey Kore lideri Kim Jong Un'un geçirdiği bir ameliyat sonrası ciddi tehlike altında olduğunu bildirdi. CNN söz konusu haberini, doğrudan bilgi sahibi ABD'li bir üst düzey yetkiliye dayandırırken, başka bir ABD'li yetkiliden Kim'in sağlık durumuna ilişkin endişelerin doğru olduğunu aktardı. ABD basınında yer alan diğer açıklamalara göre ise Kim Jong Un, kalp kapakçık ameliyatına yardımcı olmak için içeri giren Çinli bir doktordan COVID-19 virüsü kaptığı, sağlık durumunun stabil göründüğü bildirildi.

Kim'in 15 Nisan'da büyükbabasının doğum günü için düzenlenen kutlamayı kaçırması akıllarda soru işaretleri oluşmasına sebep olmuştu. Kuzey Kore lideri Kim Jong Un, 4 gün önce bir hükümet toplantısında görülmüştü. Bu durum Kim'in sağlığına ilişkin spekülasyonlara hız verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.