Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

BTP'li Başkan Adayından Liyakat Dersi

ADALAR (TH) - Tek Haber Gazetesi | 22.02.2024 - 13:54, Güncelleme: 23.02.2024 - 23:59
 

BTP'li Başkan Adayından Liyakat Dersi

BTP'li Adalar Belediye Başkan Adayı Serkan GÜNGÖR'den tüm partilere liyakat dersi niteliğinde bir liste!
  Yerel seçimlere sayılı günler kala Adalar'da hareketli günler yaşanıyor. Adalar'da favori olarak görülen Cumhuriyet Halk Partisi'nin Ali Ercan Akpolat'ı aday göstermesi ve sonrasıda da CHP Meclis Üye Listesi karmaşaya sebep oldu. Meclis üye adayı listesinde kendine yer bulamayan veya yerini beğenmeyenlerle problem yaşanırken, Müslüm Şahin ve Murat Ceylan'ın partiden istifa ettikleri iddia edildi. AK Parti tarafında da benzer bir tablonun ortaya çıkması nedeniyle bazı AK Partililerin de bu dönem AK Parti'ye asla oy vermeyeceklerini belirtmeleri seçimlerin oldukça renkli geçeceğinin bir işareti oldu. CHP ve AKP tarafında bu gelişmeler yaşanırken ilk olarak Türkiye İşçi Partisi Meclis Üye Adayı Listesini açıkladı ve bu liste Adalılar tarafından memnuniyetle karşılandı. Ancak TİP tarafında Hakan Tiryaki'nin Belediye Başkan Adayı gösterilmemesi seçmenin tepkisini çekmiş durumda. Büyük bir sürpriz yaparak Bağımsız Türkiye Partisi Adalar Belediye Başkan Adayı olarak yarışa dahil olan Bilgisayar Yüksek Mühendisi Serkan Güngör ise dün ilan etmiş olduğu Meclis Üye Adayı listesi ile başta CHP ve AKP olmak üzere tüm partilere adeta liyakat dersi verdi. Adalar'ın sorunlarına çözüm üretebilecek branşların ağırlıkta olduğu ve yüksek eğitim sahibi isimlerle karşımıza çıkan liste, yerel seçimlerde dengeleri değiştirecek gibi görünüyor. Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş'ın da Adalar'daki gelişmeleri yakından takip ettiği ve Adalar'ın sorunlarıyla alakalı projeleri Serkan Güngör ile birlikte masaya yatırdığı ve şimdiden birçok projeyi hayata geçirmek için çalışmalara başladığı öğrenildi. Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş ve tüm İstanbul Belediye Başkan Adaylarının 1 Mart 2024 Cuma günü Adalar'a gelerek Adalılar'la buluşacağı ve Adaların sorunlarını bizzat yerinde inceleyeceği öğrenildi. Adalar Belediye Başkan Adayı Serkan Güngör kimdir? https://www.tekhabergazetesi.com/adalar-belediye-baskan-adayi-serkan-gungor-kimdir-97595-haberi
BTP'li Adalar Belediye Başkan Adayı Serkan GÜNGÖR'den tüm partilere liyakat dersi niteliğinde bir liste!

 

Yerel seçimlere sayılı günler kala Adalar'da hareketli günler yaşanıyor. Adalar'da favori olarak görülen Cumhuriyet Halk Partisi'nin Ali Ercan Akpolat'ı aday göstermesi ve sonrasıda da CHP Meclis Üye Listesi karmaşaya sebep oldu. Meclis üye adayı listesinde kendine yer bulamayan veya yerini beğenmeyenlerle problem yaşanırken, Müslüm Şahin ve Murat Ceylan'ın partiden istifa ettikleri iddia edildi.

AK Parti tarafında da benzer bir tablonun ortaya çıkması nedeniyle bazı AK Partililerin de bu dönem AK Parti'ye asla oy vermeyeceklerini belirtmeleri seçimlerin oldukça renkli geçeceğinin bir işareti oldu.

CHP ve AKP tarafında bu gelişmeler yaşanırken ilk olarak Türkiye İşçi Partisi Meclis Üye Adayı Listesini açıkladı ve bu liste Adalılar tarafından memnuniyetle karşılandı. Ancak TİP tarafında Hakan Tiryaki'nin Belediye Başkan Adayı gösterilmemesi seçmenin tepkisini çekmiş durumda.

Büyük bir sürpriz yaparak Bağımsız Türkiye Partisi Adalar Belediye Başkan Adayı olarak yarışa dahil olan Bilgisayar Yüksek Mühendisi Serkan Güngör ise dün ilan etmiş olduğu Meclis Üye Adayı listesi ile başta CHP ve AKP olmak üzere tüm partilere adeta liyakat dersi verdi. Adalar'ın sorunlarına çözüm üretebilecek branşların ağırlıkta olduğu ve yüksek eğitim sahibi isimlerle karşımıza çıkan liste, yerel seçimlerde dengeleri değiştirecek gibi görünüyor. Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş'ın da Adalar'daki gelişmeleri yakından takip ettiği ve Adalar'ın sorunlarıyla alakalı projeleri Serkan Güngör ile birlikte masaya yatırdığı ve şimdiden birçok projeyi hayata geçirmek için çalışmalara başladığı öğrenildi. Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş ve tüm İstanbul Belediye Başkan Adaylarının 1 Mart 2024 Cuma günü Adalar'a gelerek Adalılar'la buluşacağı ve Adaların sorunlarını bizzat yerinde inceleyeceği öğrenildi.

Adalar Belediye Başkan Adayı Serkan Güngör kimdir?

https://www.tekhabergazetesi.com/adalar-belediye-baskan-adayi-serkan-gungor-kimdir-97595-haberi

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yalnız kovboy
(22.02.2024 18:27 - #409)
Adalıları kıskandım, bu ekibe türkiyeyi versen yönetir, vay arkadaş şampiyonlar liginde bu kadar yıldız yok.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.