Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Bayram tatili nedeniyle 112’ye 10 bin 456 kaza ihbarı geldi

GÜNDEM (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 14.04.2024 - 11:47, Güncelleme: 14.04.2024 - 12:58
 

Bayram tatili nedeniyle 112’ye 10 bin 456 kaza ihbarı geldi

ANKARA (PHA) - Sağlık Bakanı Dr.Fahrettin Koca, Ramazan Bayramı tatili nedeniyle112’ye gelen ihbar sayısını açılayarak, sürücülere dikkatli olmaları konusunda çağrıda bulundu.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bayram tatilinin başladığı günden bugüne kadar 112 Acil Çağrı Merkezi Sağlık Masası'na 10 bin 456 trafik kazası ihbarı geldiğini belirterek, "Kaza sayıları, sonuçlar çok üzücü. Lütfen trafik kurallarına uyun" dedi. Bakan Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bayram tatilinin başladığı günden bugüne, hastane öncesi acil sağlık hizmetleri kapsamında 112 Acil Çağrı Merkezi Sağlık Masasına 10 bin 456 trafik kazası ihbarı geldi. İlk müdahaleler ambulans ekiplerimizce olay yerinde yapıldı, 13 bin 192 yaralı için yerinde müdahale ve nakil hizmeti verildi. Büyük bir ciddiyet ve hızla çalışıyoruz. Fakat kaza sayıları, sonuçlar çok üzücü. Sizin için gözü yolda olanları, hayatın değerini düşünün. Lütfen trafik kurallarına uyun" ifadelerini kullanarak sürücülerin daha dikkatli olması konusunda çağrıda bulundu. Kaynak : PHA
ANKARA (PHA) - Sağlık Bakanı Dr.Fahrettin Koca, Ramazan Bayramı tatili nedeniyle112’ye gelen ihbar sayısını açılayarak, sürücülere dikkatli olmaları konusunda çağrıda bulundu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bayram tatilinin başladığı günden bugüne kadar 112 Acil Çağrı Merkezi Sağlık Masası'na 10 bin 456 trafik kazası ihbarı geldiğini belirterek, "Kaza sayıları, sonuçlar çok üzücü. Lütfen trafik kurallarına uyun" dedi.
Bakan Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bayram tatilinin başladığı günden bugüne, hastane öncesi acil sağlık hizmetleri kapsamında 112 Acil Çağrı Merkezi Sağlık Masasına 10 bin 456 trafik kazası ihbarı geldi. İlk müdahaleler ambulans ekiplerimizce olay yerinde yapıldı, 13 bin 192 yaralı için yerinde müdahale ve nakil hizmeti verildi. Büyük bir ciddiyet ve hızla çalışıyoruz. Fakat kaza sayıları, sonuçlar çok üzücü. Sizin için gözü yolda olanları, hayatın değerini düşünün. Lütfen trafik kurallarına uyun" ifadelerini kullanarak sürücülerin daha dikkatli olması konusunda çağrıda bulundu.

Kaynak : PHA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.