Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

BAKIRKÖY YENİ BELEDİYE BAŞKANINI SEÇTİ

BAKIRKÖY 31.03.2024 - 23:13, Güncelleme: 01.04.2024 - 03:30
 

BAKIRKÖY YENİ BELEDİYE BAŞKANINI SEÇTİ

Seçimden büyük bir zafer elde ederek çıktı.
Yeşilköy’deki Hamdullah Suphi Tanrıöver İlkokulu’na eşi Prof. Dr. Cem Ovalıoğlu, ikiz kızları Elif ve Zeynep ile gelerek oyunu kullanan Dr. Ayşegül Ovalıoğlu’nun heyecanı gözlerden kaçmadı. Yapılan seçimlerin ardından CHP Bakırköy Belediye Başkan Adayı Dr. Ayşegül Ovalıoğlu, almış olduğu yüzde 67.5 oyla Bakırköy’ün yeni belediye başkanı seçildi. İlçede yoğun katılımın olmadığı seçimlerde rakiplerine büyük fark atarak seçilen Dr. Ayşegül Ovalıoğlu’nu kutluyor, Bakırköy’e hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz.   DR. AYŞEGÜL OVALIOĞLU KİMDİR? 1975 yılında İstanbul’da doğdu. Ailesi 36 yıl önce, 1988’de Bakırköy’e taşındı. Özel Üsküdar Fen Lisesi’nin ardından, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden (İngilizce Bölümü) mezun oldu. Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beyin Cerrahisi kliniğinde ihtisas eğitimi aldı. 2020’de Beyin ve Sinir Cerrahisi Doçenti oldu. Harvard, Zürih ve Florida Üniversitelerinde akademik çalışmalar ve klinik araştırmalar yaptı. Avrupa Beyin Cerrahisi Dernekleri Birliği’nin eğitim programına katıldı. Uzmanlığı dönemindeki çalışmaları, İstanbul Valiliği tarafından Takdirname ile ödüllendirildi. Harvard Üniversitesi’ndeki çalışmaları TÜBİTAK ve Türk Nöroşirürji Derneği tarafından burs desteği ile ödüllendirildi. Bilimsel eserleri arasında; 22 orijinal makale, 52 bildiri, 7 adet kitap bölüm yazarlığı bulunuyor. Cumhuriyet değerlerine sahip çıkan, Atatürkçü ve köklü bir CHP’li aileye mensuptur. Doğanın ve ekolojik dengenin korunması için çalışmalar yapan bir çevrecidir. İyi bir yüzücü olup kayak ve doğa sporları yapmaktadır. Meslektaşı Doç. Dr. Cem Ovalıoğlu ile evlidir. Elif ve Zeynep adında ikizleri vardır. İleri düzeyde İngilizce bilmektedir.
Seçimden büyük bir zafer elde ederek çıktı.

Yeşilköy’deki Hamdullah Suphi Tanrıöver İlkokulu’na eşi Prof. Dr. Cem Ovalıoğlu, ikiz kızları Elif ve Zeynep ile gelerek oyunu kullanan Dr. Ayşegül Ovalıoğlu’nun heyecanı gözlerden kaçmadı.

Yapılan seçimlerin ardından CHP Bakırköy Belediye Başkan Adayı Dr. Ayşegül Ovalıoğlu, almış olduğu yüzde 67.5 oyla Bakırköy’ün yeni belediye başkanı seçildi.

İlçede yoğun katılımın olmadığı seçimlerde rakiplerine büyük fark atarak seçilen Dr. Ayşegül Ovalıoğlu’nu kutluyor, Bakırköy’e hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz.

 

DR. AYŞEGÜL OVALIOĞLU KİMDİR?

1975 yılında İstanbul’da doğdu. Ailesi 36 yıl önce, 1988’de Bakırköy’e taşındı. Özel Üsküdar Fen Lisesi’nin ardından, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden (İngilizce Bölümü) mezun oldu. Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beyin Cerrahisi kliniğinde ihtisas eğitimi aldı. 2020’de Beyin ve Sinir Cerrahisi Doçenti oldu.

Harvard, Zürih ve Florida Üniversitelerinde akademik çalışmalar ve klinik araştırmalar yaptı. Avrupa Beyin Cerrahisi Dernekleri Birliği’nin eğitim programına katıldı. Uzmanlığı dönemindeki çalışmaları, İstanbul Valiliği tarafından Takdirname ile ödüllendirildi. Harvard Üniversitesi’ndeki çalışmaları TÜBİTAK ve Türk Nöroşirürji Derneği tarafından burs desteği ile ödüllendirildi. Bilimsel eserleri arasında; 22 orijinal makale, 52 bildiri, 7 adet kitap bölüm yazarlığı bulunuyor.

Cumhuriyet değerlerine sahip çıkan, Atatürkçü ve köklü bir CHP’li aileye mensuptur. Doğanın ve ekolojik dengenin korunması için çalışmalar yapan bir çevrecidir. İyi bir yüzücü olup kayak ve doğa sporları yapmaktadır. Meslektaşı Doç. Dr. Cem Ovalıoğlu ile evlidir. Elif ve Zeynep adında ikizleri vardır. İleri düzeyde İngilizce bilmektedir.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.