Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

ALİ TALİP ÖZDEMİR'İ 'EFSANE BAŞKAN' YAPAN NE?

BAKIRKÖY 19.03.2024 - 14:04, Güncelleme: 19.03.2024 - 14:56
 

ALİ TALİP ÖZDEMİR'İ 'EFSANE BAŞKAN' YAPAN NE?

Öncelikle, yerel seçimler yaklaşırken sandıklarda yine dejavu yaşayacak mıyız, yaşamayacak mıyız merak ediyorum. Siz, yerel seçimleri ‘Altılı Ganyan’ gibi değerlendirip kazanacak ata oynayanlar, bu defa lütfen Bakırköy’e kazandıracak aday kimse ona oy verin.
Bugün Bakırköy’de belediye başkan adayları ile ilgili yazımıza AK Parti ve başkan adayları Ali Talip Özdemir ile devam edecek ve kendisinin Bakırköy'le paylaştığı projelerini bir kez daha buradan inceleyecektik ama olmadı... Bu ülkede devlet bakanlığı, ilk çevre bakanlığı yapmış olan Ali Talip Özdemir, 1991 yılında yapılan ara yerel seçimlerde Bakırköy Belediye Başkanlığı'na seçilmiş, halkın takdiriyle 1994 yerel seçimleri’nde bu göreve bir kez daha seçilmiştir. İlçemizin en büyük sorunu olan ‘Kentsel Dönüşüm’ konusunda ilçenin dokusuna uygun projeleriyle halkın karşına çıkan Özdemir’in, Atatürk ilke ve inkılaplarına yürekten bağlılığı partisinde problem gibi gözükmekte. Evet, yanlış okumadınız; AK Parti adayı Ali Talip Özdemir daha ilk gün ilçe binasında yaptığı açıklamada Atatürkçü olduğunu ve seçildiği takdirde Bakırköy’ü 1 Nisan'dan itibaren Atatürk ilkelerine bağlı aydınlık gelecek yarınlara taşımak için vargüçleriyle çalışacaklarını belirtmiş, bu tavrını, belediye meclis üyesi adaylarını belirlerken de sürdürmeye devam etmişti. Bu yaşanan gelişmeler ışığında bize göre, Bakırköylülere iki seçenek sunan Ali Talip Özdemir, ‘ya, partimi dahi karşıma almak pahasına Atatürkçü kimliğimden taviz vermeyen beni, ya da Atatürkçülük maskesi altına gizlenerek Bakırköy’ü daha da yaşanmaz bir ilçe haline getirecek olanları seçeceksiniz’ diyerek herkese gereken mesajı verdi diye düşünüyoruz.   AK Parti Bakırköy İlçe Başkanı Cuma Parlak’a iki çift söz etmesem olmaz. Belediye başkan adayınız Ali Talip Özdemir’in birbirinden kıymetli ve Bakırköy’e büyük değerler katacak projelerine sırtınızı dönmeniz, belediye başkan adayınızla uyumsuz çalışmalarınız sadece biz gazeteceilerin değil, başta partinizin genel başkanı sayın Erdoğan olmak üzere genel merkezin de gözünden kaçmıyordur. Seçimlere çok kısa bir süre kaldığı için halen başkanlık makamınızda oturmaya devam ediyorsunuz. Bir kez daha hatırlatmak isterim ki, 31 Mart günü Bakırköy halkı oyunu hak ettiğini düşündüğü adaya verecek, seçim kazanılsa veya kaybedilse bile partiniz yediği ayazı asla unutmayacaktır.   Satranç ustası olup aynı zamanda çok iyi saz ve piyano çalan Ali Talip Özdemir öğrencilerle birlikte
Öncelikle, yerel seçimler yaklaşırken sandıklarda yine dejavu yaşayacak mıyız, yaşamayacak mıyız merak ediyorum. Siz, yerel seçimleri ‘Altılı Ganyan’ gibi değerlendirip kazanacak ata oynayanlar, bu defa lütfen Bakırköy’e kazandıracak aday kimse ona oy verin.

Bugün Bakırköy’de belediye başkan adayları ile ilgili yazımıza AK Parti ve başkan adayları Ali Talip Özdemir ile devam edecek ve kendisinin Bakırköy'le paylaştığı projelerini bir kez daha buradan inceleyecektik ama olmadı...

Bu ülkede devlet bakanlığı, ilk çevre bakanlığı yapmış olan Ali Talip Özdemir, 1991 yılında yapılan ara yerel seçimlerde Bakırköy Belediye Başkanlığı'na seçilmiş, halkın takdiriyle 1994 yerel seçimleri’nde bu göreve bir kez daha seçilmiştir. İlçemizin en büyük sorunu olan ‘Kentsel Dönüşüm’ konusunda ilçenin dokusuna uygun projeleriyle halkın karşına çıkan Özdemir’in, Atatürk ilke ve inkılaplarına yürekten bağlılığı partisinde problem gibi gözükmekte.

Evet, yanlış okumadınız; AK Parti adayı Ali Talip Özdemir daha ilk gün ilçe binasında yaptığı açıklamada Atatürkçü olduğunu ve seçildiği takdirde Bakırköy’ü 1 Nisan'dan itibaren Atatürk ilkelerine bağlı aydınlık gelecek yarınlara taşımak için vargüçleriyle çalışacaklarını belirtmiş, bu tavrını, belediye meclis üyesi adaylarını belirlerken de sürdürmeye devam etmişti.

Bu yaşanan gelişmeler ışığında bize göre, Bakırköylülere iki seçenek sunan Ali Talip Özdemir, ‘ya, partimi dahi karşıma almak pahasına Atatürkçü kimliğimden taviz vermeyen beni, ya da Atatürkçülük maskesi altına gizlenerek Bakırköy’ü daha da yaşanmaz bir ilçe haline getirecek olanları seçeceksiniz’ diyerek herkese gereken mesajı verdi diye düşünüyoruz.

 

AK Parti Bakırköy İlçe Başkanı Cuma Parlak’a iki çift söz etmesem olmaz.

Belediye başkan adayınız Ali Talip Özdemir’in birbirinden kıymetli ve Bakırköy’e büyük değerler katacak projelerine sırtınızı dönmeniz, belediye başkan adayınızla uyumsuz çalışmalarınız sadece biz gazeteceilerin değil, başta partinizin genel başkanı sayın Erdoğan olmak üzere genel merkezin de gözünden kaçmıyordur. Seçimlere çok kısa bir süre kaldığı için halen başkanlık makamınızda oturmaya devam ediyorsunuz. Bir kez daha hatırlatmak isterim ki, 31 Mart günü Bakırköy halkı oyunu hak ettiğini düşündüğü adaya verecek, seçim kazanılsa veya kaybedilse bile partiniz yediği ayazı asla unutmayacaktır.

 

Satranç ustası olup aynı zamanda çok iyi saz ve piyano çalan Ali Talip Özdemir öğrencilerle birlikte

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Demokrat Dönmez
(19.03.2024 15:31 - #411)
Çakma Değil Gerçek ATATÜRKÇÜ aday BAKIRKÖY ‘de Selanikli Bilge Ehil Mühendis Demokrat Parti NECMETTİN DÖNMEZ
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.