Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

ADALAR BELEDİYE BAŞKANINI SEÇTİ

ADALAR 31.03.2024 - 23:54, Güncelleme: 31.03.2024 - 23:58
 

ADALAR BELEDİYE BAŞKANINI SEÇTİ

Ercan Akpolat rakiplerinin toplamından fazla oy alarak başkan seçildi.
Seçimlerden tam dört ay önce, 04.01.2024 tarihinde ne yazmıştık tekrar hatırlatalım; ‘’şayet CHP, Adalar için Ercan Akpolat’ı aday gösterirse ve cumhur ittifakı da karşısına ilçe başkanı olarak başarılı olsa da Sina Şen’i aday çıkarırsa sonuç; Ercan Akpolat ezici çoğunlukla seçimi kazanır ve cumhur ittifakının belediye meclis üyesi sayısı da 2’ye(iki) düşer.’’ Bazı adaylar bu tahminimize çok kızmış, bizlere gönül koymuştu ama biz her zaman olduğu gibi tarafsız olarak sadece durum tespiti yapmıştık.   Bugün yapılan seçimlerin ardından CHP Adalar Belediye Başkan Adayı Ercan Akpolat, almış olduğu yüzde 55 oyla Adalar’ın yeni belediye başkanı seçildi. İlçede yoğun katılımın olmadığı seçimlerde, rakiplerine ezici fark atarak seçilen Ercan Akpolat’ı kutluyor, Adalar’a hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz.
Ercan Akpolat rakiplerinin toplamından fazla oy alarak başkan seçildi.

Seçimlerden tam dört ay önce, 04.01.2024 tarihinde ne yazmıştık tekrar hatırlatalım; ‘’şayet CHP, Adalar için Ercan Akpolat’ı aday gösterirse ve cumhur ittifakı da karşısına ilçe başkanı olarak başarılı olsa da Sina Şen’i aday çıkarırsa sonuç; Ercan Akpolat ezici çoğunlukla seçimi kazanır ve cumhur ittifakının belediye meclis üyesi sayısı da 2’ye(iki) düşer.’’

Bazı adaylar bu tahminimize çok kızmış, bizlere gönül koymuştu ama biz her zaman olduğu gibi tarafsız olarak sadece durum tespiti yapmıştık.

 

Bugün yapılan seçimlerin ardından CHP Adalar Belediye Başkan Adayı Ercan Akpolat, almış olduğu yüzde 55 oyla Adalar’ın yeni belediye başkanı seçildi.

İlçede yoğun katılımın olmadığı seçimlerde, rakiplerine ezici fark atarak seçilen Ercan Akpolat’ı kutluyor, Adalar’a hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.